Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Ski centrum. Maloobchod, prodej, servis, opravy a půjčovna: -lyže -snowboardy -lyžařské boty. Služby: -broušení hran a skluznic lyží -opravy skluznic lyží.

Tělovýchovná jednota: -ubytování v chatkách -provoz zimního stadionu -provoz sportovní haly.

Služby: -relaxační centrum s občerstvením -squash -posilovna -aerobik -masáže -sauna -badminton.

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení -sportovní obuv -doplňky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -rybářské potřeby -vydavatelství -rybářský časopis.

Montáž, opravy, údržba, revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Výroba: -sportovní potřeby -ultralehká letadla, doplňky z laminátů, kompozitů -helmy pro paragliding, lyžování, skeit.

Maloobchod, prodej a servis: -jízdní kola -dětská kola -dámská kola -pánská -horská -trekingová -silniční -náhradní díly -cyklistické potřeby.

Služby: -provoz lyžařských vleků -sjezdové lyžování, snowboarding.

Maloobchod, prodej: -papírnictví(veškerý sortiment papíru, omalovánky, pastelky) -hračky -sportovní potřeby -rybářské potřeby.

Maloobchod, prodej a servis: -pánská, dámská a dětská jízdní kola -horská kola -rotopedy -náhradní dily na kola -sedačky na kola.

Služby: -měření radonu -prodej sportovních potřeb -provoz kryté tenisové haly.

Maloobchod, prodej: -cyklistické oblečení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hračky, zábavná pyrorechnika -sportovní potřeby -zastoupení HORNET Praha -modely -puzzle -balonky Služby: -ohňostrojné práce -slavnosti -oslavy -večírky -rauty -kulturní pořady. Osvědčení odpalovač ohňostrojů od roku 1983.

Každý den slevy 50% a více. Nenechte si ujít každodenní slevy. Dostaňte slevu na věci, které běžně užíváte či děláte. Slevy na ubytování či jídlo v luxusních hotelech či restauracích.

Služby: -bowlingové centrum s profesionálními parametry -kulečník -šipky -zábavné nevýherní automaty a simulátory -občerstvení.

Služby: -tenisový klub -tenisové kurty.

Služby: -tenisové centrum -venkovní kurty -nafukovací hala.

Služby: -cvičení pro zpevnění postavy a snižování nadváhy. -kondiční cvičení, aerobik, kalanetika, cvičení s dětmi.

Výroba, prodej, servis: -horolezecké potřeby -sportovní potřeby.

Prodej - přepravní doplňky pro lov a myslivost pušková pouzdra, nábojové pásy, lovecké brašny Výroba - přepravní doplňky pro lov a myslivost pušková pouzdra, nábojové pásy, lovecké brašny Výroba a prodej - přepravní doplňky pro lov a myslivost (pušková pouzdra, nábojové pásy, lovecké brašny, ...)

Cvičení - zumba Výuka, kurzy, semináře - břišní a orientální tancespecializované kurzy - flamenco