Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Výroba dětských tříkolek, koloběžek a koleček na písek.

Internetový obchod, e-shop: - kompletní sortiment odolných vodotěsných kufrů Storm Case a veškeré příslušenství a náhradní díly - příslušenství ke zbraním, díly zbraní, vybavení pro střelce.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti vodního aerobiku.

Online kola, prodej e-shop kol. Horská kola, dětská kola, trekingová kola, elektrická kola, městská kola. E-shop lyže, běžky a vše pro lyžování od značek Fischer, Blizzard, Lusti, Sporten. Lyžařské přilby a lyžařské brýle.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola (kolo) MERIDA -široký sortiment dětských kol*.

Prodej florbalové pomůcky, vše pro florbal.

Prodej sportovních potřeb. E-shop.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod, šití: -plavky, plážové a fitness oblečení -BEACHWEAR -sportovní oblečení pro cyklistiku, triathlon, atletiku a gymnastiku -SPORTSWEAR -prádlo (prádla). Obchodní dům. Prodej: -obuv, boty -drogerie -barvy, laky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Služby: - připravíme super automoto den na plný plyn - uspořádáme pro vás závody na sněhu a ledu, na okruhu - auta, trenéry i okruhy máme k dispozici.

Péče o zdraví pomocí moderních diagnostických a terapeutických metod. Zhodnocení stavu pohybového aparátu: -pohybové potíže -bolesti zad, kloubů -gynekologické potíže -oslabená imunita. Analýza minerálů, stopových a toxických prvků, zjištění chybného metabolismu. Masáže: -energetická, medová. Poradna celostní medicíny: ...

Kompletní dodávka a montáž na klíč bowlingové a kuželkářské dráhy, herní centra: -bowlingová a kuželkářská dráha, centra, kuželny, kuželna, kuželky -vývoj, výroba a rekonstrukce, opravy elektroniky kuželen a bowlingů -vysoká kvalita použitých materiálů, trvanlivost, odolnost -moderní design -rychlý a levný servis -odborné zaškolení ...

Krytá tenisová hala: -tenisová hala na tel. 605 285 232 Ekologická likvidace vozidel: - výkup, odtah autovraků s dokladem o likvidaci zdarma! Servis pro nákladní a osobní automobily: -autoservis -mycí linka, -prodej, promazání a výměna olejů, -seřízení brzd, -geometrie a diagnostika, -pneuservis za internetové ceny, -seřízení ...

Prodej, e-shop: -otudoor oblečení.

Bezpečnostní služba, agentura. Bodyguarding–ochránce osob. Osobní ochrana: -zajištění osobní ochrany -doprovod klientova automobilu -doprovod služebním vozem -ochrana majetku. Detektivní a informační služby: -sledování, ověřování informací, nadstandardní služby. Asistenční služba: -doprovody členů rodiny-do školy, zaměstnání -servis při ...

Vysoce kvalitní anglické produkty v oblasti lajnování-sprejovací lajnovačky. Nanášení barvy na všechny druhy povrchů.

Prodej: - kola a sportovní potřeby.

Prodej, e-shop: - plavky a plavecké pomůcky - plavecké potřeby - potápěcí potřeby - vodní pólo.

Squash centrum: -squash -4 kurty -stolní tenis -1 stůl -Schwinn Cycling, spinning 10 kol -jumping 10 trampolín -badminton -2 kurty -aerobic -ozvučený sál pro 40 lidí -bowling pub -4 dráhy.

Relaxační studio: - solárium, - posilovna, - spinning, - sauna, - masáže, - kosmetika.

Výroba sportovní oděvy, textil: -sportovní oblečení -hokejové dresy, hokejový dres -fotbalové dresy, fotbalový dres -trenýrky -spodní prádlo RIBANO -Joggingové soupravy, Joggingová souprava, dělané ribano -sportovní oděvy pro ragby, volejbal, lehkoatletické disciplíny, cyklistiku a jiné dle požadavku -oblečení pro mažoretky, mažoretka ...

Wellness centrum. Masáže, skupinová cvičení, osobní tréninky, kineziotaping a cvičení sm systém. Mimo to nabízíme různé aktivity pro maminky s dětmi: cvičení a miniškolku. Vyberete si u nás z celé řady aktivit, během kterých se o vás budou starat profesionální lektoři a maséři.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkovatelská činnost Poskytování tělovýchovných služeb.