Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Výroba, opravy: - zbraně - pistole kalibru 6.35 mm browning - střelivo. Služby: - šermování - střelba.

Prodej: - hydromasážní bazény - přístroje pro zdraví.

Internetový obchod, e-shop Wobchudek.cz vznikl především jako další služba zákazníkům CK Kudrna, kteří s touto cestovní kanceláří každoročně odjíždějí do různých koutů světa prožít svoje cestovatelská dobrodružství nebo si jen tak v klidu odpočinout. Nabídka: - klasické outdoorové vybavení na cesty - cyklo doplňky - mapy - hudební nosiče ...

Dodávka: - nejmodernější technologie mobilních kluzišť a zimních stadionů. Technologie systému ICEGRIDTM a EPDM s bílým povrchem zajišťují nejlepší kvalitu ledu do okolních teplot až 25 °C.

Zakázková výroba: - kvalitní vybavení soukromých i komerčních posiloven: - posilovací lavice, posilovací stroje. - ostatní potřeby pro fitness a bodybuilding. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - posilovací židle - posilovací lavice - rovné, šikmé, polohovací - Bench press - Power Tower - Squat Calf machine - Half ...

Tenisový areál Tenis Paradise: - 3 tenisové kurty s novým umělým travnatým dvoubarevným povrchem - umělé osvětlení tenisových kurtů - zajištění osobních trenérů Služby: - bazén s mořskou vodou, dětský koutek - kompletní gastronomické služby - grilované speciality - vnitřní i venkovní sezení, terasa s lehátky a slunečníky - ...

Tělovýchovná jednota - badminton, fotbal, volejbal.

Pizzerie, Bowling: -italská pizza - pečeno na kameni -široký výběr -4 profesionální bowlingové dráhy -rodinné oslavy -firemní oslavy -120 míst -salonky -3 kulečníkové stoly - 2krát biliard - 1krát karambol -letní zahrádka.

Prodej a servis jízdních kol. Úpravy kol na elektropohon.

přerušení: od: 16.4.2010 Prodej - jízdní kola, opravy, jízdní kola.

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - anticelulitidní masáže - relaxační masáže - masáže baňkami. Další služby: - lektorka cvičení na Power Plate - vystudovaná dietní sestra.

Cvičení pro rodiče s dětmi od 1, 5 roku a pro děti do 9 let Pořádání - letní tábory pro rodiče a prarodiče s dětmi.

Prodej, oprava, servis: -jízdní kola -horská, silniční, trekkingová a dětské KELLY´S, Leader fox, CTM, Alpina, - elektro kola Guever -příslušenství -cyklistické doplňky, součásti oblečení -odpružené vidlice, osvětlení -termoprádlo -termoplastické vložky do bot FORMTHOTICS.

Výroba a prodej: -vybavení posiloven -posilovací stroje - horní a dolní -posilovací lavice -posilovací sloupy, věže -činky, stojany, madla -masérské, kosmetické lehátka, stoly.