Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Rekreační středisko: - sezonní letní kapacita 58 lůžek - 2, 3, 4 lůžkové pokoje - každý pokoj má vlastní umyvadlo - sociální zařízení je umístěno na každém patře - přírodní koupací jezírko - dětské hřiště - parkoviště - restaurace pro ubytované - celodenní strava - cykloztezky v okolí - půjčovna kol - společenská místnost ...

Služby: - specialista na zprostředkování zahraničních fotbalových turnajů pro mládež a fotbalových soustředění. Prodej: - vstupenky na fotbalové zápasy.

E-shop, prodej: - jízdní kola - cyklodoplňky.

Výroba, prodej: -pádla: -plastová jednodílná, dvoudílná, třídílná pro kanoe a rafty -dřevěná pro kanoe -dýhovaná pro kanoe a rafty -pádla pro kajaky -dětská pádla.

Sportuji se Sportíkem - 20 lekcí cvičení zaměřeného na získání všestranného pohybového základu a zájmu o sport, plavání, tenis, lyžování, pobyty u moře, prázdninové akce - příměstské tábory. Cestovní kancelář Sportík.

Prodej, e-shop: -neoprénky, plavací vesty, plavky, plavecké pomůcky, sluneční i plavecké brýle, UV oblečení.

Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola Prodej - doplňky pro cyklisty - cyklistické oblečení.

Výroba, prodej: - třpytky k použití lovu lososovitých, menších a velkých dravců.

Internetový obchod - kožené oděvy - galanterie - nože Prodej a e-shop - nože prodej a e-shop - galanterie -internetový obchod - kožené oděvy Prodej a e-shop - samurajské meče.

Mlsport.cz . Rybářské potřeby Maloobchod, prodej, e-shop: -veškerý sortiment pro rybáře -rybářské potřeby, pruty, navijáky -rybářská křesla, čluny, návnady. Máte rádi rybolov ať už rekreační, profesionální, či mořský? Tak zcela jistě potřebujete mít to správné nádobíčko. V našem e-shopu si vyberete vše od prutů a navijáků až po návnady ...

Půjčovna - sportovní potřeby rafty, pádla, vesty Sdružení - umožňuje sportovní aktivity zrakově postiženým lidem.

Prodej, dodávka elektrokola, skútry. Skútr - Kentoya, IMAD, VIRON, C5, FEVER. Elektrokola-Elektrokolo – 100 km za 6 Kč Elektrokolo má oproti skútru velkou výhodu. Žádný řidičák, žádná přilba (je povinná pouze pro děti do 18 let), žádná hrozící ztráta bodů za alkohol a navíc žádný benzín, pouze zásuvka na 230 V. Co si přát více? Z těchto důvodů ...

Internetový obchod - airsoftové zbraně a příslušenství písty, pružiny, trysky.

Maloobchod, servis, e-shop: -vybavení pro tenis, squash a badminton. -tenisové rakety. -sportovní oděvy, tašky. Výhradní zastoupení PACIFIC.

Výuka - jóga - poweryoga - pilates - jogalates - chi - toninng.

Zámečnictví. Výroba, servis: - střelecká žařízení - vybavení střelnic.

Gravírování ruční i strojní na plast, kov, dřevo a plexisklo Výroba - lovecké zbraně.