Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Zakázková výroba vnitřních i venkovních finských saun, infrakabin a kombisaun i pro komerční účely. Dále stavíme pergoly, altány, zahradní domky a dřevěné a wpc terasy.

Maloobchod, prodej, e-shop: -jízdní kola. -elektrokola. -koloběžky. -cyklistické potřeby. -sportovní oblečení -outdoorové vybavení.

Bazar, výkup, prodej: -lyže. -lyžařské vybavení. Půjčovna: -lyže, lyží.

Zprostředkování obchodních kontaktů (export, import): -jihovýchodní Asie (Čína, Hong-Kong, Korea, Thajsko, Taiwan, Indonésie, Japonsko). Velkoobchod, import: -porcelán a keramika -spotřební elektronika -spojovací a zabezpečovací technika -lékařská technika, prostředky alternativní medicíny -světelná technika, domácí potřeby ...

Cykloservis. -prodej servis jízdních kol.

Maloobchod, prodej, půjčovna: -potápěčská technika -vybavení. Služby: -kurz přístrojového potápění s mezinárodní platností.

Dřevovýroba (dřevěné, dřevěný, dřevěná), zahradního nábytku (nábytek), zařízení, vybavení pro školky a dětská (dětské) hřiště: -pyramida Brumda, Čmelda -dětský vlak -šestihran Natála -prolézačka Z, (prolézačky) -domeček s verandou -houpací most, sedací kůň -ohniště -šplhací věž Agnes -4 skluzavky k věži, (skluzavka) ...

Prodej: -rybářské potřeby -e-shop.

Služby: -fitness, posilovna -kardio místnost -solárium -jóga -výživové doplňky -sestavení cvičebního plánu.

Maloobchod, servis: -kolo, kola -cyklistické potřeby -GHOST -CUBE, FOCUS.

LASER GAME STYLOVÁ ZÁBAVA Týmová hra pro 6 – 12 hráčů nabízí čtyři možné typy soubojů. Interaktivní a reálná simulace boje je podobná paintballu nebo airsoftu ovšem bez bolesti.

Cestovní agentura: -dětské tábory (sportovní zaměření) -praktikantské a sportovní kurzy pro mládež -minitábory pro rodiče s dětmi 1-9 let -sportovní kempy pro vysokoškoláky -pobyty pro kolektivy (dětské, sportovní, hudební).

Krytý plavecký bazén. Sauna. Aqua-aerobic. Solárium.

Servis, stavba: -kol, kola -zakázková stavba kol -tuning kol.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -cyklistické potřeby -sportovní oblečení -4ever -hai bike.

Prodej, servis: -jízdní kola -lyže -náhradní díly.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola, horská kola -velomateriál, doplňky Shimano. Výroba: -rámy Crocodile.

Půjčovna lyžařských potřeb, cykloservis.

Prodej, e-shop, servis: -lyže, lyží, lyžařského oděvu, textilu, oblečení -blizzard, elan, fischer -helmy, brýle -termoprádlo, chrániče -outdoor kamery -lyžařské boty, obuv, rukavice, doplňky -stélky a vložky -cykloservis -jízdní kola, kolo, chrániče -fitness, cyklistické helmy, přilby -cyklistické doplňky -pitné vaky, tažná ...

Služby: -solární louka -kadeřnictví -nehtová modeláž -solárium horizontální + prodej kvalitní solární kosmetika -pedikúra -masáže -vířivka -sauna -spinning -pilates.

Sportovní centrum Moravská Slavia - 4 x squash klimatizované kurty - relaxační bazén s perličkovou, hydromasáží, protiproudem - fitbox - aqua aerobic - masáže - spinning - půjčovna squashových potřeb - vyplétání, oprava raket - sportovní bar - prodej sportovních potřeb.

Adrenalinové sporty - Paintball: -velké firemní akce, které kompletně odřídí a zorganizuje -doprovodné outdoor aktivity jsou terénní čtyřkolky, lukostřelba, skákací hrady -zajistíme i ubytování -organizujeme velké airsoftové bitvy -při paintballu střílíme vzduchem a ne CO2. Hrajeme celoročně za jakéhokoliv počasí Paintball Attack půjčuje ...

Činnosti na území města: -úklid města -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -údržba zeleně -provoz městského koupaliště -opravy a údržby komunikací -nakládání s odpady s výjimkou nebezpečných -silniční motorová, nákladní, doprava. Služby: -kontejnerová doprava, pronájem volkooběmových kontejnerů -dovoz sypkých ...

Fitness Oslavany. Služby: -fitness centrum -alpinning -trampolíny -sauna -solárium -posilovna..