Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Činnosti na území města: -úklid města -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -údržba zeleně -provoz městského koupaliště -opravy a údržby komunikací -nakládání s odpady s výjimkou nebezpečných -silniční motorová, nákladní, doprava. Služby: -kontejnerová doprava, pronájem volkooběmových kontejnerů -dovoz sypkých ...

Fitness Oslavany. Služby: -fitness centrum -alpinning -trampolíny -sauna -solárium -posilovna..

Systém klubového členství Squash: - tři squash kurty, prosklená boční stěna - možnost jednotlivých vstupů - půjčovna squashových potřeb Fitness - posilovna s kardio zónou - moderní stroje - kvalitní osobní trénink Sálové aktivity - spinning, aerobic, pilates - heat program - body & mind - kruhové tréninky - lekce i v ...

Bowlingová herna: -3x dráha -občerstvení-bar -projektor -restaurant, restaurace -venkovní zahrádka -dětský koutek -denní menu -salonek, salónek.

Služby, pronájem, půjčovna, reklama: -motokáry -motokárová dráha. Klimatizovaný klub: -restaurace kapacita 150 osob -firemní akce -prezentace firem -hodinové pronájmy, závody -speciální služby dle dohody -pořádání rautů k pořádaným akcím.

Stavebnictví: -novostavby -rekonstrukce -vnitřní i venkovní práce -zednické práce -zateplení. Truhlářství: -vyhotovení nábytku na míru -obložení -dřevotříska i masiv -kuchyně na zakázku -dřevěné ploty -pergoly. Zámecké fitcentrum: -solárium -sauna -posilovna -masáže -doplňky stravy, bylinné čaje.

Prodej, e-shop. -vozík za kolo -dětská odrážedla -střešní boxy -nákladní vozíky za kolo -tandemové závěsy -příslušenství aj.

Maloobchod, e-shop: -outdoorové oblečení, vybavení -vybavení na cyklistiku, turistiku, kemping.

Služby: -fitness centrum -welness centrum.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, oprava, servis: -sportovní zboží, oblečení, obuv -snowboardové vybavení -kolečkové brusle.

Služby: -cvičení, posilování -formování postavy -Power Plate -Vacushape -kardio zóna.

Fitness. Služby: -posilovna -kardiozóna -aerobik, body and mind -schwinn cycling, rowing (veslování) -bojové sporty -zdravotní cvičení -tanec, sportovní diagnostika (Bodystat) -zpracování tréninkového plánu -tvorba jídelníčku -služby osobní trenér -sport bar a kavárna -solárium -kryosauna -masáže -pro klienty zdarma hlídané ...

Lyžařský Ski a cyklo obchod. Prodej: - trekové obuvy - letního i zimního sportovního olečení - sjezdové a běžecké lyžařské potřeby - snowboardy. -jízdní kola Servis: -broušení hran a skluznic - montáž vázání - vyplétání tennisových raket. -oprava a servis kol Půjčovna: - značkové sportovní vybavení (lyže, běžky, snowboard).

Škola potápění: -potápění v Chorvatsku, Egyptě, safari v Rudém moři, Maledivy, Galapágy, Jižní Afrika, Borneo a další exotické zájezdy.... -potápěčské kurzy Chorvatsko, Egypt s českými instruktory -cestovní a potápěčská kancelář - kurzy potápění a pobyty s potápěním PADI kurzy a ponory na zkoušku v Praze a v Brně -letenky a potápěčské ...

Prodej: -zbraně, střelivo, obranné prostředky, nože, příslušenství ke zbraním, potřeb pro myslivce, pro sportovní střelbu apod. Dárkové poukazy. Komisní prodej i výkup zbraní. Opravy střelných zbraní. Rytectví na zbraně. Znalecké posudky v oboru zbraní a loveckých potřeb.

Posilovna: -tělocvična -aerobik -posilovna -jóga -tai-chi, taiči -kick box -solárium (turbo, aloha plus). Plovárna, bazén: Sportovní areál za Lužánkami plovarna@kometaps.cz

Výroba, maloobchod, e-shop: -sportovní oblečení se zaměřením na sportovní gymnastiku, krasobruslení, aerobik a skoky na trampolíně.

Služby: -poradenství v oblasti výživy -sestavování stravovacího plánu -tvarování postavy. Sídlo: V Domkách 495 679 32 Svitávka

Golden Drahon online shop Výroba, šití, prodej, e-shop: -vybavení pro bojové sporty: -kimona pro karate, judo, aikido, taekwondo. Specializované internetové knihkupectví s nejširší nabídkou knih o bojových uměních, tradičních zdravotních cvičeních a prodej religionistické, léčitelské a ezotérické literatury.

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní svět - lyžařské bundy, cyklistické oblečení pro volný čas -pyžamový svět - pyžama, noční košile, župany od dodavatele Vienetta Secret aj. -army oblečení a potřeby od německých dodavatelů.

Služby: -finanční -obchodní -barterové obchody -provoz rekreačního střediska.

Tělovýchovná jednota. TJ sdružuje oddíly kopané (župní přebor), oddíl moderní gymnastiky a oddíl házené