Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Nabízí: -kurzy kickboxu a K-1 thaiboxu -kondiční lekce -tréninky pro závodníky (amatéry i profesionály).

Výroba, montáž, prodej, oprava: -klasické a betonové stoly pro stolní tenis.

Jeskyně Blanických rytířů: -umělá pískovcová jeskyně. Burianova rozhledna.

Sportovní centrum: -squash -bowling -stolní tenis, ping-pong -indoor cykling -infra sauna -whirpool -aerobic -restaurace, bar, salonek -slavnostní hostiny -firemní večírky, turnaje.

Prodej: -rybářské vybavení, potřeby -pruty, navijáky, podběráky, háčky, krmení -e-shop.

Sports Shop. Prodej: - značkové sportovní zboží a oděvy. Vybavení pro baseball.

Maloobchod: -sportovní potřeby -sportovní výživa -sportovní, turistická obuv a textil -lyžařské vybavení -spací pytle, stany.

Činnost: -nakládání s komunálním odpadem (pravidelný svoz z typizovaných nádob) -pronájem velkoobjemových kontejnerů (stavební suť, výkopová zemina, komunální odpad apod.) -sběr nebezpečného odpadu -autodoprava vozidly AVIA, LIAZ, MULTIKAR, TRAKTOR -strojní údržba komunikací a prostranství zametacím a kropícím vozidlem -stavební a ...

Maloobchodní prodej, servis, opravy: -jízdních kola -doplňky pro sportovce -potřeby pro cyklisty.

Prodej sportovní potřeby: -potřeby pro horolezectví, turistiku, kemping (camping) -spacáky -stany -trekingové boty -oblečení pro zimní sporty -běžky -plavky -sandále. Prodej, půjčovna: -Veveří 13 tel: 541218682, e-mail: brno.veveri@hudy.cz

TJ** Sokol Letovice. Tělovýchovná jednota.

Střelnice: -možnost střelby -škola -provádění zkoušek adeptů na zbrojní průkaz všech skupin -kompletní příprava. Nákup, prodej: -zbraně -střelivo -střeleké potřeby. Půjčovna, pronájem, sevis, oprava: -zbraně.

Tělesná jednota Sokol. Sportovní oddíl.

Prodej Icebreaker outlet: -outdoorové oblečení, oděvy z pure merino vlny -vzorky, produkty ze starších kolekcí i dětské oblečení a doplňky. Icebreaker: -ekologické oblečení navržené tak, aby Vás znovu spojilo s přírodou -vyrobeno z nejkvalitnější 100% čisté novozélandské merino -přírodní alternativa k syntetické funkční prádlo -příjemné ...

Služby: -tandemový seskok -samostatné seskoky -kurzy.

Restaurace: -šipky -kuželky 2 dráhy -squash.

Dovoz, velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství: - zbraně - střelivo - puškohledy a dalekohledy - sportovní a střelecké doplňky - oděvy pro lov a volný čas.

Finská sauna - vířivé vany Plávání kojenců, batolat a dětí předškolního věku

Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola

Prodej - jízdní kola Cykloservis Prodej - sportovní potřeby - cyklodoplňky - potřeby pro cyklistiku