Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Lanové centrum-moderní 3D bludiště v přístavišti Baťova kanálu. Návštěvníci zde najdou vysoké domečky válcového tvaru, z nichž vybíhají lávky chráněné sítěmi. Dále se mohou těšit na Zábavné překážky mezi lávkami symbolizují vodní svět – proběhnout se můžete skrze lekníny, rybí hejno, chaluhy nebo rybářskou síť.

Výroba, prodej, obchod: -sportovní potřeby, vybavení, zboží -sportovní, cestovní, turistické a reklamní tašky, taška, batohy -vaky (obaly) na lyže, lyžařskou, lyžařská obuv a snowboardy - certifikované plovací vesty, vesta ( -pro děti i dospělé -velikosti S-M L-XL XL-XXL -tréninkové, tréninková halena, haleny -cykloturistika, ...

UWCL s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu jízdních kol a jejich servis.

Český svaz tělesné výchovy. Jihomoravské krajské sdružení ČSTV.

Prodej, eshop i kamenná prodejna. Rybářské potřeby: -pruty -navijáky -nástrahy a návnady -jiné rybářské potřeby -servis pro zákazníky. E-shop, internetový obchod.

Provoz sportovních hřišť. Prostředí pro sportovní soustředění sportovních klubů, firemní akce nebo sportovní kempy. Kompletní služby spojené s ubytováním, stravováním a pronájmem sportovišť. K dispozici: -tartanový povrch, čtyřdráha, doskočiště, basketbal, nohejbal -hřiště s umělým i přírodním trávníkem -futsalové hřiště v ...

Služby: - provozování zimního stadionu Vedoucí provozu: David Bartal tel. 603 912 961

Internetový obchod s inteligentními zavážecími loděmi. Základní výbava zahrnuje barevný sonar, autopilot a satelitní, volitelná navigace (GPS, Galileo, Glonass) s 32 volitelnými místy (body). Poskytuejme také záruční a pozáruční servis a technickou podporu.

E-shop: - rybářské potřeby - muškařské potřeby - vázací pomůcky - oblečení. Výroba: - produkty pro vázání umělých mušek

Zámecká sýpka Blansko: - restaurace, ubytování - pivotéka, bowling

Nerezový bazén o rozměrech 12, 5m x 7m a hloubkou od 0, 8m do 1, 2m je vybaven čtyřmi vodními atrakcemi. Jedná se o protiproud, tři masážní trysky, chrlič a dmychadlo. Bazén je určen pro plavání jednotlivců i skupin, pro plavecký výcvik žáků základních i mateřských škol, relaxační pobyty sportovních klubů a dalších zájmových skupin. Bazén má ...

Stadion, aréna a sportovní areál. Venkovní fit park. Street workoutové hřiště. Skatepark. Hřiště na petangue. Venkovní šachy.

Václav Hrbek na svém eshopu nabízí lovecké a myslivecké potřeby.

Army shop, e-shop: - vojenská výstroj - tábornické vybavení

Krytá vytápěná střelnice s celoročním provozem. Velkoobchod, maloobchod, opravny, servis: -palné zbraně (krátké, kulové, malorážní) -optika (puškohled) -zkoušky na zbrojní průkaz - veškerá příprava. Soudní znalecké posudky (zbraně, trhaviny, kriminalistika)

Sortiment: - pruty, navijáky - gumové nástrahy - woblery - streamery - třpytky - doplňky

JKhunting s.r.o. se zaměřuje na prodej loveckých potřeb, zbraní a příslušenství.

Filip Matějů provozuje e-shop se zbraněmi, náboji, střeleckými doplňky a optikou.

Soledo, s.r.o. prodává oblečení na svém eshopu https://www.alpine-shop.cz/.

Koloběžky na baterku: - prodej - půjčovna a servis - outdoor včetně pracovního vybavení - bazar Provozovny: - Hustopeče u Brna - Letovice

Dovoz, distribuce, velkoobchod textilu vhodného k reklamním účelům. Reklamní textil: -reklamní textil CHILI (kšiltovky, čepice, šály, rukavice, klobouky, polokošile, větrovky, vesty, fleecové produkty -reklamní textil Sol's (trička dámská a pánská, polokošile, košile, mikiny, fleece a sportovní bundy, vesty, ...

Maloobchod, prodej: -zbraně a střelivo -brokovnice -revolvery -kozlice -lovecké zbraně -sportovní zbraně. Střelnice: podzemní střelnice 25 m se 6 stavy, půjčování zbraní -střelnici mohou využívat i hosté nevlastnící zbrojní průkaz.