Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Oprava, opravování zbraní, zbraně, renovace staré a poškozené pažby, obnovujeme politury, opravujeme a tvoříme nové rybiny. Rytí rybin do pažeb zbraní. Komisní prodej zbraní a zprostředkování prodeje.

Škola, školení, kurzy -potápění PADI a CMAS. Klub sportovního potápění NAUTILUS Břeclav. Prodej, opravy a servis: -potřeby pro potápěče -sportovní potřeby.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: -rybářské potřeby -navijáky -pruty -sonary -krmivo -čluny -rybářské oděvy -stoličky -křesla -lodní motory.

Trenér, instruktor. Poskytování poradenství v oblasti výživy a sportu. Specializace na fitness a kondiční trénink.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Prodej - sportovní potřeby a oblečení - brusiva - elektrické ruční nářadí - spojovací materiál.

Fitness trénink Servis a opravy - jízdní kola.

Prodej: -hračky -školní věci -hobby -sportovní potřeby -dětské oblečení -domácí potřeby -bytový textil -bytové doplňky -baby program -potravinářské doplňky.

Prodej, montáž, servis: -kola (kolo)-nové i použité -nové i použité lyžařské potřeby -lyže v setu s vázáním MARKER, (ski*) -snowboardy -drobné opravy lyží.

Prodej. Dámské a pánské spodní prádlo. Plavky.

Army shop. Prodej vojenské techniky a výstroje, materiálu, potřeby pro myslivost a skauting, široký sortiment.

Army shop, prodej: - vojenská technika, výstroj - vyřazený vojenský materiál - oděvy - stavební technika - nákladní auta

Opravy, oprava, servis: -jízdní kola, kolo, kol*.

Fitcentrum - masáže, solárium, akupresura, aromaterapie.

Půjčovna kol: -pánská kola -dámská kola -dětská kola -croozer -příslušenství. Zajistíme: -dopravu kol -průvodce -cykloturistické mapy -ubytování -degustace vín -návštěvu vinných sklepů.

Sportovní fotbalový klub