Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Služby: -osobní trénování -diagnostiku složení těla -výživové poradenství -doplňky výživy.

Ubytování, penzion, pension: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, služební cesta, nocleh -2x-3x lůžkové pokoje -pokoje v 1. patře: WC, sprcha, TV, balkon -pokoje v 2. patře: WC, sprcha, TV. Parkování v areálu penzionu. Penzion je velmi vhodný pro ubytování cykloturistů, leží na trase kolem Vranovské přehrady! ...

Tělovýchovná jednota, sportovní klub. Cvičení: -děti (4-7 let*) -rodiče a děti -mladší žákyně -starší žákyně -rytmická gymnastika-dorostenky a ženy -ženy -zdravotní TV** -starší ženy -gymnastika-mladší žáci -florbal-žáci -florbal-žáci a dorost -odbíjená-ženy, muži -nehejbal-muži.

Bowling - bowlingové centrum s kapacitou 40 osob, bowlingové dráhy. Pořádání turnajů pro děti i dospělé. Zajištění oslav, večírků včetně rautů.

Výroba: -ploty -schodiště -přístřešky -dětská hřiště -zahradní domky -pergoly -balkony -realizace teras z exotických dřevin. Nabízíme: -návrh -zaměření -cenová nabídka -montáž -doprava.

Prodej, e-shop: - sportovní výživa (před, během a po výkonu) - sportovní potřeby (lahve, shaker, cyklistické potřeby) - masážní emulze

Hospoda, pohostinství. Kuželna (bowling).

Fitness, fitko, fitness centrum, posilovna.

E-shop: -matrace do postýlky -levné matrace -latexové matrace -pěnové matrace -zdravotní matrace -luxusní matrace -individuální rozměry -anatomické a zdravotní pomůcky -matrace a rošty pro hotely -pevné, polohovací rošty -jednolůžkové, dvoulůžkové -polštáře, doplňky do ložnice -lyže, snowboardy -zimní helmy na snowboard, ...

Orli Znojmo. Hokejový klub. Stadion: Hostan aréna Znojmo, Dvořákova 21, Znojmo, tel.: 515 222 770

Provoz arény Laser Game - hra je vhodná pro všechny věkové kategorie, i rodiny s dětmi. Možnost pořádání teambuildingů, školních akcí a oslav.

BANNER-TRADING s.r.o. je česká firma specializující se na výrobu kvalitního oblečení do přírody pro turisty, lesníky i myslivce.

Prodej, e-shop rybářských potřeb: - pruty, navijáky, stojany, bivaky, lehátka, křesla, pouzdra, tašky, olova, oblečení - signalizátory záběru, podběráky, hlavy, tyče, zakrmovací pomůcky, PVA, trvanlivé či plovoucí boilie a další.

Palác Daun. Ubytování: - 7 apartmánů příslušenství kuchyně, koupelna, obývací prostor (s koženou sedací soupravou, TV, satelitem a wifi), ložnice. Fitnes centrum. Služby: -posilování -osobní trenér Krabičková dieta. Rozvoz jídla.

Fit centrum, fitness pro ženy, služby: -posilovna, cvičení -stroje aerobní a posilovací -cvičení pro dohledem instruktora, individuální přístup trenéra -bar. -vedle Lidové školy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybářské potřeby.

Prodej rybářských potřeb. Dodáváme živé nástrahy a nástražané rybičky.

Komplexní cvičení využívající 6-ti rekondičně-rehabilitačních stolů Slender Life poháněných elektromotorem, které nahrazuje původní cvičení na podlaze (tzv. motorizovaná gymnastika). Při tomto cvičení dochází ke zlepšení hybnosti a zpevňování svalů, ale i k proštíhlení a tvarování celé postavy. Při cvičení na stolech SLENDER LIFE dochází k ...

Prodej: -jízdní kola -sportovní oblečení a obuv.

E-shop. Rybářské potřeby: -olova -zátěže -doplňky.

Internetový prodej, e-shop: -hračky pro děti. Nabídka puzzle, 3D otiskovací sady, auta, skákací míče. Sportovní výživa, rehabilitační pomůcky, sportovní potřeby, knihy, dvd. Chovatelské potřeby, krmivo.

Prodej: -sportovní potřeby -sportovní oděvy -vybavení pro fotbal.