Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej dámského, pánského sportovního oblečení různých značek.

E-shop, internetový prodej: -potřeby pro zápasníky, fightery -kalhoty, kraťasy, nátělníky, teplákové soupravy.

Klub cyklistů. Cyklistický oddíl. Pořádání: - cyklistické závody - cyklo příměstské tábory, cyklotábory.

Mimo sezónu (1.listopadu-1.dubna): -tel., fax: 515291291, tel.: 724101725. Camp, kemp, ubytování. Penzion Na Stráni: -440, -Kč/lůžko -6x dvoulůžkový pokoj + přistýlka -6x čtyřlůžkový pokoj + přistýlka -sociální zařízení (WC, sprchový kout) na pokoji -kuchyňský kout. -TV, SAT Ubytovna U Převozu: -240, -Kč/lůžko -25x třílůžkový ...

Půjčovna elektrokol a nosiče elektrokol. Koloběžky. Elektrokola vám v závislosti na dostupnosti dovezeme i odvezeme na potřebné místo.

Již více než 20 let Vám nabízíme špičkové služby v oblasti sportovních potřeb a jejich servisu. Prodáváme jizdní kola značek Kellys, Pells, Cube, GT, 4EVER, Dema, Dahon, Tern, MRX, SCUD, CTM... včetně velkého výběru cyklistických potřeb a sportovních dopňků.

Internetový obchod s vybavením pro paddleboard a surfing. Prodáváme SUP pádla, oblečení a příslušenství.

Kompletní zakázková výroba bytového nábytku a venkovních dřevěných staveb.

Meditační centrum Organizujeme tance života - taneční a pohybový kruh žen - - rytmické tance, léčivé, radostné, spontánní pro očistu duše a těla

Výroba, prodej, internetový prodej, e-shop: -plovoucí rohlíkové boilies pro rybáře -rohlíkové rolky, rybářské plovoucí nástrahy.

Motorest vzdálený od Znojma 23km Ubytovací kapacita je 24 lůžek Restaurace, studená i teplá kuchyně.

Společnost Servisprotymy s.r.o. se specializuje na výrobu a potisk dresů a textilu. Textil pro všechny sporty - sublimační tisk, a na výrobu fotbalových branek, stojanů, klecí a ostatního vybavení do tělocvičen, hal a sportovišť.

Fitness centrum: -osobní trenér -posilování -poradenství -redukce hmotnosti -nárůst svalové hmoty a síly -formování postavy -zlepšení kondice, zdraví -tréninky sportovců -prevence a rehabilitace, regenerace organismu -posilování dětí, senior, outdoor. Průjezd naproti Pizza parkingu.

Prodej kol a příslušenství. E-shop - jízdní kola - oblečení - helmy.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dámské, pánské, dětské oblečení -módní doplňky -značkové a sportovní oblečení -značkové a sportovní obuv, boty.

U nás seženete vše pro městskou cyklistiku. Prodej cyklistického a horolezeckého oblečení. Kola (dětská, horská, elektro, crossová a další).

Zdeněk Navrkal se zaměřuje na pronájem mobilních domů na Vranovské přehradě.

Městské lázně: - bazén, plavání pro veřejnost.

Výhradní dovozce pro Českou republiku: -OKUMA, RON THOMPSON, SVENDSEN SPORT, SCIERRA, MUSTAT. Velkoobchod, e-shop: -rybářské potřeby.

Maloobchod, prodej: -sportovní zboží -jízdní kola -náhradní díly pro bicykly -cyklistické doplňky, přilby, vybavení pro cyklisty -hokejky, chrániče, technické vybavení pro hokejisty -turistické, campingové zboží, stany, spací pytle -brusle. Servis, oprava: -jízdní kola. Služby: -broušení a nýtování bruslí.

Cykloservis Adam Jelínek Vémyslice - Biker''s Workshop. Nabízíme servis a opravy kol, stavby, poradenství a prodej.

Tělovýchovná jednota. Sportovní hala. Sporty: -volejbal -fotbal -basketbal -box*. Stadion: -fotbalové hřiště -atletický stadion -2 volejbalové hřiště. Loděnice: -Znojmo, U Obří hlavy, tel.: 515224510.

Prodej, e-shop rybářské potřeby - pruty, navijáky - krmení, nástrahy - signalizace, stojany - rybářské čluny - vše pro malé rybáře.