Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Sportovní centrum: - pilates - tanec - bosu - cvičení pro seniory - orientální tance, dancehall, twerk

Maloobchod, e-shop: - potřeby pro lední hokej - hokejová výzbroj Maloobchod, půjčovna, servis, bazar: - lyže, běžky - snowboardy Služby: - broušení bruslí

Maloobchod, prodej, e-shop: -dámské a pánské oblečení -batohy -sportovní oblečení -lyže

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - jízdní kola

Kompetně vybavené sportovní centrum s maximálním důrazem na individuální přístup ke klientům. Součástí centra je posilovna, kardiozóna, aerobní sál, spinning, K2 Hiking, sportovní bar, prodejna sportovní výživy, terasa a další.

Prodej: -autodíly -náhradní díly na vozy všech značek -autodoplňky -akumulátory -maziva a technické kapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírování autoklíčů a čipových autoklíčů -jízdní kola.

Zámečnictví, výroba: - zábradlí - městský mobiliář - brány - dětská hřiště

Hotel: -ubytování -služby -stravování. Golf Club.

Jezdecký klub, koně: -ustájení, komplexní péče o koně včetně tréninku -pořádání jezdeckých soutěží -pořádání dostihových dnů -prostor pro výstavnictví -reklamní činnost. Restaurace se nachází v areálu dostihového závodiště. Golfové hřiště.

Multifunkční centrum zábavy a sportu. Multifunkční hala a bazénové centrum. Pronájem haly. Bazénové centrum. Tréninková hala.

Ranč Pegas, služby: - jízdárna - výuka jízdy na koních - vyjížďky na koních - penzion - restaurace

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti - trenér ledního hokeje.

Prodej, e-shop, kamenný obchod: - rybářské potřeby pro sportovní rybolov - nabídka sortimentu pro kaprařinu, přívlač, plavanou, feeder, lov sumců a mořský rybolov.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -rybářské potřeby -krmení na ryby -rybářské pruty -oblečení pro rybáře .

Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Kurzy: - lyžování - snowkiting - freestyle snowboarding Půjčovna: - lyže - snowboardy

Prodáváme sportovní výživu a posilovací či tréninkové stroje. Rovněž vedeme nejrůznější doplňky ke cvičení a fitness. Máme širokou nabídku doplňků stravy a přípravků pro budování svalové hmoty: - aminokyseliny - kreatiny - carnitin - proteinové, energy, musli tyčinky - vitamíny, minerály.