Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Pořádání - školní výlety i zimní - hrad Kost, Kunětická hora Pořádání - firemní večírky - společenské akce - koncerty - festivaly - divadelní představení pro děti

Prodej - použité zboží z dovozu i z Čech elektro - možnost rozvozu po Hradci Králové Prodej - použité zboží z dovozu i z Čech nábytek - možnost rozvozu po Hradci Králové Prodej - použité zboží z dovozu i z Čech (kola, ...) - možnost rozvozu po Hradci Králové Prodej - použité zboží z dovozu i ...

Prodej - jízdní kola Opravy - jízdní kola Prodej - sportovní potřeby

Výroba a prodej: - pomůcek pro orientační běh, pomůcky pro běh v terénu.

Sportovní centrum ZK-VERTOX. Fitness. Fitcentrum. Posilovna. Cvičení na strojích Power Plate.

Bazar - rybářské potřeby Internetový obchod - rybářské potřeby Prodej - rybářské potřeby

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod. Maloochodní prodejna: - nová jízdní kola značek Specialized a Scott včetně doplňků - cyklooblečení značky Specialized, Scott, Pearl Izumi, Craft, Salomon - sportovní oblečení pro dospělé a děti - lyže - lyžařské obuvi, lyžařské boty - sportovní doplňky.

Maloobchod, prodej: - nová jízdní kola značek Specialized a Scott včetně doplňků - cyklooblečení značky Specialized, Scott, Pearl Izumi, Craft, Salomon - sportovní oblečení pro dospělé a děti - lyže - lyžařské obuvi, lyžařské boty - sportovní doplňky.

Montáže, instalace, opravy, servis: - řetězové stavěče tuzemské výroby včetně kompletní ovládací elektroniky: - kuželky SINDUR TOP, koule, šňůry, podavače koulí a frekvenční měniče sloužící k nastavení pozvolného dosedání kuželek - indikátory přešlapů, časomíra, počítač celkového výsledku hráče.

Vývoj a výroba: - doplňky pro sportovní střelbu. Servis, opravy, úpravy, seřízení: - zbraní, zbraně. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - pušky, pistole, pažby - dlouhé zbraně - krátké zbraně - malorážky - benchrest - střelivo - potřeby pro čištění zbraní - dalekohledy - terče.

Kurzy: - základní kurz skialpinismu. Pořádání skialpinistických akcí, přechodů hor. Skialpová půjčovna. Zapůjčení, pronájem: - skialpové lyže, boty, hole - skialpové sety.

Agentura na zážitky: - mushing - jízdy se psím spřežením - paragliding - let balonem - vyhlídkové lety letadlem - bodyflying - simulátor na Boeingu 737 - houbaření s profi houbařem - jízda Hummerem - jízda na motorové koloběžce - jízda na vznášedle - jízda na velocipedu - jízda na historickém motocyklu JAWA - projížďka na ...

Maloobchodní prodejna a internetový obchod, eshop, e-shop: - sportovní potřeby a potřeby pro outdoor, horolezectví, turistiku, treking, vodáctví, cyklistiku: - oblečení, termoprádlo, boty, lezečky, bundy, batohy, spacáky, stany, lana, karimatky, čelovky, čluny.

Specializovaný maloobchod, prodej: - výrobky od renomovaných výrobců oděvů, obuvi a doplňků pro myslivost a lesnictví - oblečení, obuv a doplňky pro myslivce a lesníky.

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - outdoorové vybavení: - stany - karimatky - spací pytle - batohy - oblečení - potřeby na vaření v přírodě - skládací nábytek.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - sportovního oblečení a obuvi - jízdní kola, jízdních kol - lyže, lyží - snowboardy, snowboardů - lyžařské boty, boty na snowboard - in-line brusle, zimních bruslí. Půjčovna, servis: - lyže - snowboardy.

HOTEL TATRA Bowling restaurant: -příjemné posezení pro 80 osob s možností sportovního vyžití na bowlingové dvojdráze. Hotel, ubytování: -ubytování v jedno a dvojlůžkových pokojích s komfortním vybavením -hlídané parkoviště -vinárna s letní zahrádkou a detským koutkem -2 turbo solárium -2 finská sauna -solná jeskyně

Internetový obchod, eshop, eshop, prodej: - vojenského materiálu - zbraní, zbraně - vojenské výstroje a výzbroje: - vojenské obuvi, boty - oblečení - bundy, kalhoty, košile, mikiny, trička, uniformy, vesty, rukavice - vojenské doplňky - baterky, batohy a tašky, klobouky, brýle, nože, hodinky, opasky a popruhy, ...

Víceúčelové sportoviště: - tenisové kurty - antuka - umělá tráva pro tenis či fotbal - nafukovací víceúčelová hala - volejbalové hřiště.

Provozování skateparku uzpůsobeného pro freestyle BMX, skateboarding a in-line bruslení: - vstup pro děti a mládež od 12 let, pro děti do 12 let vstup povolen pouze za doprovodu dospělých.