Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Specializovaný maloobchod, e-shop, prodej - rybářské potřeby: - knihy - pruty, háčky, silon, navijáky - krmení - stojany - rybářské oblečení - boiliesové směsi, mixy - muškařský a vázací materiál.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - lyžařské vybavení pro skialpinismus, trekking, freeride - výbava do lavin - lopaty, sondy - lyže, sněžnice - boty, oblečení - batohy - spací pytle - vázání.

Sportovní zařízení, centrum: - bowling (4 dráhy) - biliárd - elektronické šipky - wi-fi zdarma Pohostinství, stravování: - restaurace a pizzerie - venkovní posezení - dětské hřiště - nekuřácký salonek.

E-shop: - sportovní potřeby - termoprádlo - turistické boty - běžecké boty - dámské, pánské sportovní oblečení.

E-shop lyže-levně, prodej, maloobchod, internetový obchod: - sjezdové, běžecké, carvingové lyže - snowboardy. Půjčovna lyžařského vybavení pro školní akce (lyžařské výcviky).

Výroba - herní prvky pro dětská hřiště: - dětské domečky, houpačky, prolézačky, pružinová houpadla, kolotoče, pískoviště aj. - pryžová dlažba pro dětská hřiště, bezpečné pryžové desky

Maloobchod, prodej, e-shop: - sportovní a turistické oblečení - sportovní a turistická obuv - sportovní potřeby

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oděvy, oblečení, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Prodej: -zbraně -náboje -reloading -doplňky. Služby: -servisy -tormentace.

Výroba, rozvod: - teplo, tepelná energie - teplá užitková voda Sportovní a relaxační centrum Giff Aréna Hamernická 233 tel.: 558 439 684 - plavecký bazén - squash - sauna - solárium - tenis - fitness - beach volleyball www.kotelna.net

Veřejné osvětlení: - tel.: 553759118, p. Baroň Jaromír - havarijní služba: - tel.: 606710419 - vytyčení trasy kabelů - zprovoznění nesvítících svítidel - oprava výbojkových svítidel v obcích a podnicích - montáž reklamních tabulí. Údržba: - tel.: 553759116, p. Hrdina Vladimír - výroba odpadních košů a váz na mobilní zeleň z ...

PATRIOTIC s.r.o. provozuje e-shop zaměřený na vybavení pro bojové sporty.

Prodej, e-shop: - zbraně - střelivo - příslušenství

Prodej a maloobchod se sportovními potřebami. Nabízíme: - lyže a snowboardy - boty a vybavení - kola silniční, endur, dětská, crossová a horská Půjčovna a bazar kol, lyží a skialpinistického vybavení.