Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Sportovní areál, služby: - 4 multifunkční hřiště s povrchem z umělé trávy - krytá sportovní hala - badminton, tenis, volejbal, nohejbal, ping-pong - sauna - whirlpool - ubytování - vinný sklípek.

Ordinace ženského lékaře. Mezinárodní podhorská jízda veteránů na podporu cestovního ruchu v regionu.

Volejbal Ostrava, s.r.o. je respektovaným volejbalovým klubem v Moravskoslezském kraji. A to jak díky výsledkům našeho mužského týmu, tak i díky výsledkům naší mládeže. Máme velmi širokou mládežnickou základnu a naši mladí hráči jsou zapojení do všech forem volejbalových soutěží. Klub za dobu svého působení získal i velmi zajímavé zahraniční ...

Výroba, prodej, e-shop: - jízdní kola - skládací kola - elektrokola - trojkola - koloběžky - cyklosedačky - blatníky - řídítka - vidlice - přilby - košíky. - další doplňky na kola.

Výroba, velkoobchod, prodej, oprava, servis: - stany - spací pytle, spacáky - samonafukovací karimatky - multifunkční ručníky - pláštěnky - návleky - ponožky - oblečení pro turistiku.

Výroba: - bezpečné povrchy pro dětská hřiště s různou pádovou výškou (HIC), - dlažba, - povrchy na školní hřiště, - vybavení sportovišť - ochranné plastové a kombinované protektory tubulárních produktů s hladkým a závitovým koncem - ochranné protektory.

Prodej, e-shop: - plavky - spodní prádlo - košilky - pyžama - župany - stahovací prádlo.

Prodej: - florbalové a badmintonové vybavení. Kompletní vybavení pro floorball: - florbalové hole - forbalové míčky - čepele - florbalová obuv - omotávky - vybavení brankářů - doplňky pro florbal (batohy, tašky, vaky). - obuv Puma, Adidas - textil Chili. Značky: - FatPipe, Yonex, Exel, Canadien

Montáž, servis: - bowlingová technologie, kuželkové dráhy Prodej: - náhradní díly a doplňky pro bowling a kuželky

Společnost Silesia WM s.r.o. dodává kompletní vybavení zimních stadionů, zejména rolby na úpravu ledových ploch. Kromě strojů na úpravu ledu nabízíme mobilní kluziště QUICK ICE, mantinely RAITA sedačky, brusky k broušení bruslí, krytí ledových ploch, časomíry, světelné obrazovky a další příslušenství, která jsou třeba na zimních arénách. Na ...

Jezdecký klub se zaměřením na výuku dětí (pouze členů klubu) v jízdě na koni a hiporehabilitaci.

Wellness centrum: - krytý plavecký bazén - relaxační bazén s masážními prvky - vířivky - zážitkový bazén divoká řeka - dětský výukový bazén - krytý tobogán - aromatická parní sauna - potápění od 12ti let Kurzy plavání: - plavání dětí od 1 roku - plavání seniorů, dospělé. Restaurace a dětský koutek. Mokrý bar. Parkoviště a wifi ...

Brankářské rukavice Bu1 Cz/Sk Výroba brankářských rukavic z vysoce kvalitních materiálů, střihy které sedí na ruce. Začínáme prodávat i rukavice dětských velikostí. Poštovné zdarma i na Slovensko.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - sportovní potřeby (fitness a sportovní zboží, výrobky pro volný čas): - rotopedy, posilovací stroje, bežecké pásy, jízdní kola, kolečkové a zimní brusle, přilby, chrániče, skateboardy - motocyklové doplňky. Značky INSPORTLINE a WORKER. Sídlo společnosti: - Bořivojova 878/35, Praha ...

Výroba, prodej: - spodní prádlo - pyžamo - plavky.

Nový minigolf v Kravařích u Opavy nabízí rekreaci, zábav i odpočinek pro celou rodinu či firmu. - Přírodní terén a překážky. - Zábava pro celou rodinu. - Příjemné a klidné prostředí. - Cenově dostupnější než klasický golf.

Kompletní servis a prodej kol: Author Kellys Lectron. Horská kola(MTB). Krosová(trekingová kola). Silniční kola. Dětská kola. Prodej příslušenství a doplňků: - cyklooblečení a helmy - batohy, nosiče - servisní a ostatní příslušenství - cyklopočítače a osvětlení.

Služby - inspektor pro tandemové seskoky. Provozovna: - Letiště Hranice, adresa: B. Němcové II 292, 753 61 Hranice IV-Drahotuše - Letiště Zábřeh, Dolní Benešov - Letiště Frýdlant nad Ostravicí.

Prodej vybavení pro sport, fitness, crossfit a bojové sporty. Boxovací pytel, hrazda, sandbag, a bulgarian bag jsou jen některými z produktů které vyrabíme nebo jsme výhradními zástupci jejich značek.

Prodejna zbraní, střeliva, obranných prostředků, nožů, optiky, oblečení pro myslivost a doplňků - Zabezpečovací systémy - Bezpečnostní agentura - Pult centrální ochrany (PCO) - Ohňostroje - Podzemní střelnice

Wellness centrum - procedury pro zdraví a kondici - cvičení - relaxační a pěstící procedury - sauna - výživová poradna - pedikůra, kosmetika.

-Výroba a montáž sportovního zařízení a vybavení sportovních objektů -Velkoobchod a maloobchod sportovním zbožím, míče, textil, tréninkové pomůcky, potřeby pro maséry -Potisk textilií

Maloobchod, e-shop: - šipky, doplňky - sisalové, elektronické terče.

Prodej, e-shop: - vybavení na tenis - tenisové rakety, výplety, míče - obuv, oblečení

Prodej, e-shop, servis: - rybářské potřeby - nástrahy, krmení - campingové vybavení