Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Výroba, prodej, e-shop - taktická výstroj pro ozbrojené síly státu, bezpečnostní agentury, záchranáře - outdoorové vybavení - batohy, sumky, vesty, rukavice.

Prodej, e-shop, půjčovna, servis - lyže - snowboardy - lyžařské vybavení.

Prodej, e-shop: - tenisové rakety, míčky, oblečení, tašky

Velkoobchod, maloobchod: - dámské, pánské, dětské plavky - dámské spodní prádlo - pyžama. Zástupce firmy Eurofala pro Českou republiku.

Výroba, velkoobchod, e-shop - molitanové stavebnice, prolézačky - školní žíněnky - gymnastické nářadí, matrace - dětský nábytek Výroba a expedice: DANECO spol.s r.o. 9. května 11 794 01 Krnov Vladan Dorazil – vedoucí výroby dorazil@daneco.cz tel. 603 140 885

Army Shop. Maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - vojenské zboží - armádní oblečení - výstrojní součásti - doplňky pro pobyt a přežití v přírodě.

Army Shop. Maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - vojenské zboží - armádní oblečení - výstrojní součásti - doplňky pro pobyt a přežití v přírodě.

E-shop: - sportovní potřeby - sportovní vybavení - sportovní oblečení - outdoorové vybavení - jízdní kola - motorkářské potřeby a vybavení - fitness potřeby - masážní potřeby

Služby: - hřiště na plážový volejbal (beach volleyball).

Prodej, montáž: - dětské hrací sestavy, prolézačky Jungle Gym - zahradní domky - žaluzie - okenní, dveřní těsnění. Výroba: - nábytek na míru.

Výroba, stavba: - tandemová jízdní kola - tříkolky - cyklistické speciály.

Maloobchod, prodej: - lovecké zbraně - střelivo, optika.

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - rybářské návnady, hnojní žížaly - pelety pro ryby.

Rodinné centrum Dětský svět Zvonilka najdete ve Frýdlantě nad Ostravicí na ulici Hlavní 1485 v OD OMMA v 1. patře. Nabízíme prostor pro hru a zábavu pro děti a rodiče od 0 do 12 let. Zabýváme se pořádáním oslav a karnevalů, dále zajišťujeme mimoškolní sportovní aktivity, vedeme např. taneční kroužek, judo, stolní tenis a jiné. Klub Kmado ...

Výroba, export, prodej: - střelivo do vzduchových zbraní Prodej, e-shop: - zbraně

Služby - cvičení Zumba - taneční fitness hodiny.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).