Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Výroba: - plastové výlisky na vstřikovacích lisech - technické výlisky - obaly na šperky - florbalové čepele - hračky.

Prodej, oprava, servis: - jízdní kola. Cykloservis.

Prodej jízdních kol, cyklistických potřeb, cykloservis, přestavby na elektrokola, bazar, komis, výkup kol. Zimní garážování kol, půjčovna, dětský koutek, občerstvení, coffee to bike.

Pivnice, pivo Bernard, kulečník, billiard: - Kulečníky, Billiard - doporučujeme rezervaci - Speciality k pivu - Možnost konání slavností včetně jídla

Cvičení: - Dance aerobic - Power joga - Bodystyling - ZUMBA® - ZUMBA®, pro děti - Port de Bras® - P-class - Pilates - PILOXING® - BOSU® - Cvičení pro seniory - TRX® - FLOWIN® - POWER PLATE® - Analýza těla přístrojem InBody 230 - Měření stavu cév a stresu - osobní trenérství.

Aikido SKP Ostrava patří k nejstarším klubům Aikido v České republice. Cvičíme styl mistra Masatomi Ikedy (7. Dan Aikikai). Pořádáme cvičení dětí i dospělých. Výuku vedou nositelé mistrovských stupňů.

Restaurace: - stravování - menu - denní, víkendové, snídaňové - možnost pořádání svatebních hostin. Venkovní posezení.

Prodej: - motocykly, skútry a mopedy - jízdní kola.

Cvičení pro všechny co chtějí cvičit v soukromí a né velké hale ! Cvičení na : Power Plate pro5 Air Daption, Body Space vacu therm, Turbo solárium, Bodyroll infra, kardio, bar, výživa, doplňky a další

Odborné vedení sportovních aktivit na základě nejnovějších poznatků z oblasti fitness, sportovní medicíny, fyzioterapie, ortopedie, výživy a dalších oborů.

Prodejna sportovních potřeb. Lyžařský vlek Na Uhlířském vrchu v Bruntále: - denní i večerní lyžování - sjezdovka vhodná i pro začátečníky a děti - konání lyžařských závodů - parkoviště u vleku - tel.: 602514174.

Sportovní zařízení: - fitnes a welness studio - posilovna. Služby: - cvičení pro ženy - speciální cvičební programy pro ženy - cvičení s trenérem.

Prodej, oprava: - dámská, pánská, dětská kola - oblečení cyklo - dětské vozíky.

Prodej: - airsoftové zbraně pistole, revolvery, samopaly, karabiny.

Prodej i komisní: - použité sportovní oblečení - použité kojenecké potřeby, hračky a kočárky - použité oblečení (dámské, pánské, dětské).

Internetový obchod: - pneumatiky - televizory - pračky - ledničky - nábytek - sekačky na trávu - jízdní kola.

Provozovna: - Vývoz 193, Dolní Benešov. Prodej, servis: - jízdní kola - cyklistické příslušenství - cyklooblečení - cyklotrenažéry - sportovní výživa.

Provozování kotelen. Správa bytů. Badminton. Sauna. Tvorba programů.