Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Paintball. Půjčovna: - vybavení na paintball - zbraně - celoobličejové ochranné masky - maskáčové oblečení.

Výstavba - dětská hřiště. Výroba a dodávka - nábytek pro dětská kolektivní zařízení. Výroba - herní stavebnicové systémy. - hračky pro dětská kolektivní zařízení.

E-shop: - nábytek - kuchyně - sedací soupravy - zahradní nábytek - sportovní zařízení - brusle - stany - trampolíny.

Fitness centrum v Ostravě. Služby: - fitness - vedené lekce - power jóga, body styling, TRX, zumba, break dance, kruhový trénink, ranní spalování, 40+ - cardio - funkční trénink - možnost osobního trenéra - výživové a pohybové poradenství BUDUFitClub VÍTKOVICKÁ STŘEDNÍ ul. Slezská Ostrava-Hrabůvka, 700 30

Středisko volného času Havířov. - tělovýchova, přírodovědná a předškolní činnost, pohybové činnosti, estetická výchova

Doplňky pro kulturistiku, fitness a sport Nabídka: - zdravá výživa - sportovní výživa - fitness oblečení - posilovací stroje - digitální váhy a další Sídlo firmy: Pernerova 387/31 186 00 Praha 8 - Karlín

Prodej, servis: - jízdní kola - elektrokola - cyklodopňky - e-shop.

Autodoprava, zasílatelství. Účetnictví. Cyklosport, servis.

Prodej, e-shop: - potřeby pro rybáře pruty, navijáky, signalizátory, stojany, krmiva, nástrahy, další doplňky pro rybolov.

Vodní sporty. Plavecká škola: - výuka plavání - MŠ a ZŠ - plavání kojenců, dětí - Aqua aerobic

Tělovýchovná jednota: - fotbal - volejbal - tenis - stolní tenis - kuželky.

Maloobchod: - sportovní textil značky PUMA - obuv PUMA.

Pořádání: - sportovní akce - vysokohorská turistika - cykloturistika - horská turistika - raftingy - jízda na divoké vodě - in-line bruslení - survival - lyže a sněžnice. Půjčovna: - vodácké vybavení - vybavení na hory.

Sportovní centrum: fitness - plně vybavené fitness: - aerobní zóna - fitness instruktoři - doplňková výživa indoor cycling- fyzička: - efektivní spalování tuků - tvarování postavy - zábavné a účinné lekce

Pořadatel Oderské Mlýnice: - závod horských kol pro širokou veřejnost.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola (horská, silniční, crossová, dětská) -cyklistické doplňky. -cyklistická obuv. -sportovní oděvy. Služby: -oprava, servis jízdních kol. -cykloservis.

Distribuce: - squashové rakety SAXON.

Prodej: - tenisové zboží: - rakety - obuv, oblečení - výplety - omotávky - míče - doplňky.

Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava -vnitrostátní, tuzemská -dodávkové, užikové vozy. Výroba, prodej: -plechové blatníky na jízdní kola -řídítka na jízdní kola, koloběžky.

Fitness a wellness centrum. Modelace postavy. Zbavení se přebytečných tuků a eliminace celulitidy bez velké fyzické námahy. Vibrační stroj DKN. Vacu well, vacu power a vibrosauna.

Provoz: -dva squashové kurty, tenisová hala, šipky, kulečník, jukebox a kvízový automat. Součástí je restaurace.