Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Dovoz, import, velkoobchod, prodej luxusní textil z Anglie té nejvyšší kvality -secondhand, second hand -pro děti i dospělé: dětské, dětský, pánské, pánský, dámské, dámský, kojenecké, kojenecký -kalhotky, kalhoty i strečové -bundy, bunda, vesty, vesta jarní, letní, zimní, riflové -Flees -teplákovina, tepláky -mikiny, mikina ...

Bowling: - 3 bowlingové dráhy - zdarma k zapůjčení bowlingová obuv. Restaurace - stravování.

Restaurace - stravování: - kulečník, šipky, bowling. Klub.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola silniční, závodní, horská - doplňky a příslušenství - cyklistické potřeby. Oprava, servis - záruční a pozáruční: - jízdních kol, cykloservis.

Fitcentrum Solárium. Turbo solárium Alisun, Sunvision 240 VHR. Maloobchod, prodej: - výživové doplňky - cvičební doplňky.

Sportovní klub, posilovna, fitcentrum. Sportovní aktivity: - posilovna - spinning - aerobik (dance, bodystyling, step aerobic, kick box, aqua aerobic) - pilates, power yoga (jóga), balantes - ricochet - tenis.

Instruktorka - poweryoga - kundalini yoga Poradenství a tréninky - fitness Výživové poradenství

Sportovní klub Thajského boxu a Kickboxu Como-3 gym Ostrava, Frýdek-Místek. Jediná profesionální škola v Ostravě a ve Frýdku-Místku, která se věnuje čistě Thajskému boxu. Výuka, kurzy: - thajský box - kickbox.

Lanová dráha: - sedačková lanovka z Oldřichovic na Javorový vrch.

Bezbolestná liposukce Pořádání - cvičení pro ženy Výživové poradenství - sportovní dietologie - programy hubnutí

Sportovní vyžití: - aerobik ve vodě, aqua aerobic.

Bazar - plachty a vybavení na windsurfing Kurzy - windsurfing Maloobchod - plachty a vybavení na windsurfing Půjčování - potřeby a vybavení pro winsurfing Opravy - plachty a vybavení na windsurfing - komorové a nafukovací kity

Vyjížďky na koních do přírody s doprovodem k dispozici jsou 3 koně , pro začátečníky na jízdárně - bryčce vožení svateb, oslav - vožení táborů - možnost se dostavit na místo určení - dětem jsou k dispozici poníci - vožení na různých akcích – poutě, dětské radovánky, … - po dohodě možno zajistit cvičitele a výcvikové ...

Tělovýchovná a sportovní zařízení Organizování sportovní činnosti