Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej - jízní kola DANDY a MAXIBIKE Prodej - sportovní potřeby košíky na láhve, přilby, sedla

Možnost pronájmu tenisového kurtu s umělým povrchem

Výkup protiúčtem Prodej - sportovní potřeby a oblečení - termoprádlo Půjčovna - carvingové lyže

Internetový prodej, eshop, e-shop, prodej: - bytový textil - bytové doplňky - dekorace - dorty z ručníků - hračky, společenské hry - výtvarné a kreativní potřeby - školní batohy a tašky - potřeby na karneval a party - sportovní potřeby - ekologická drogerie - sezónní zboží - vánoce, velikonoce - sekce pro ženy - doplňky, ...

Specializovaná prodejna a e-shop pro potřeby rybářů.Hlavní zaměření je na krmení, kdy dokážeme vybavit jednotlivce i závodní kaprařské týmy.

Půjčovna a servis: - kola - lyže. Provádění výškových prací.

Prodej vybavení pro sport, fitness, crossfit a bojové sporty. Boxovací pytel, hrazda, sandbag, a bulgarian bag jsou jen některými z produktů které vyrabíme nebo jsme výhradními zástupci jejich značek.

-Výroba a montáž sportovního zařízení a vybavení sportovních objektů -Velkoobchod a maloobchod sportovním zbožím, míče, textil, tréninkové pomůcky, potřeby pro maséry -Potisk textilií

Prodej, e-shop: - zbraně, střelivo - vzduchovky - plynové pistole - luky, kuše, praky - puškohledy - nože

Středisko volného času Havířov. - tělovýchova, přírodovědná a předškolní činnost, pohybové činnosti, estetická výchova

Výroba, prodej, e-shop - taktická výstroj pro ozbrojené síly státu, bezpečnostní agentury, záchranáře - outdoorové vybavení - batohy, sumky, vesty, rukavice.

Služby: - hřiště na plážový volejbal (beach volleyball).

Výroba, export, prodej: - střelivo do vzduchových zbraní Prodej, e-shop: - zbraně

Služby: - sportovní centrum - civčení - joga - semináře

Prodej, e-shop: - trampolínové sety, doplňky, příslušenství - trampolíny - bazény - altány - zahradní sestavy, stoly, židle a křesla.

Prodej: - jízdní kola, odrážedla, koloběžky - blatníky, brzdy - duše, přehazovačky - pláště, ráfky - přilby - dopňky, příslušenství, - veškerý servis kol, - vybavení na plavání.

Cedr – Centrum duševní relaxace - skupinová cvičení: jóga, Chuej čchun kung - masáže - kineziologie - automatická kresba.

Prodej, e-shop - sportovní vybavení a potřeby - fitness zařízení - posilovací stroje - činky - rotopedy - běžecké pásy - rampolíny, nafukovací matrace - kolečkové brusle.