Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Tělovýchovná jednota. Sportovní organizace, sporty: - volejbal, malá kopaná, tenis a kuželky.

Dům dětí a mládeže. Služby: - volnočasové aktivity pro děti a mládež - tábory - sportovní a jazykové kurzy - umělecké kroužky - keramika, tanec.

Pobočka. Služby: - kadeřnictví, holičství - solárium vertikální a horizontální - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Prodej, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - potřeby pro paragliding - padáky, postroje, batohy, přilby, chrániče, aj.

Výroba, dodávka, rozvod: -teplo, teplá voda. Provozování: -sportovní areál -krytý bazén-tel.:596 585 590 -letní koupaliště-tel.:596 572 695 -hotel Sport-tel.:596 585 611 -zimní stadión-tel.:596 585 652. Údržba: -místní komunikace.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - jízdní kola - šicí stroje.

Maloobchod, prodej: - zbraně, střelivo - vzduchovky, kuše, luky - vybavení pro trampování.

Hlavních producent a importér oblečení a sportovního vybavení, fungujícím na polském trhu od r.1995 a od minulého roku také na trzích: -rumunském, litevském, bulharském, ukrajinském a maďarském. Máme zastoupení ve 160 sportovních obchodech a 600 hypermarketech. Naše nabídka zahrnuje kolekci: -turistickou, letní, zimní, turistické vybavení a ...

Prodej: - rakety, antuka, tenisové lajny. Vyplétání raket.

Prodej: - sportovní oblečení a potřeby.

Výroba, montáž: - komponenty pro jízdní kola: - řada NEXUS INTER 7 - sedmirychlostní řada cyklistických komponentů specializovaná pro městská komfortní kola - rybářské vybavení (náčiní) - sportovní potřeby (doplňky). Obrábění, zušlechťování kovů. Strojírenská prvovýroba.

Maloobchod, prodej: - zboží pro sport a volný čas: - sportovní oblečení a obuv (boty) - lyže, lyžařské boty a vázání - cyklistická kola, přilby, cyklistické tretry, cyklo oblečení. Ski servis, servis lyží. Sídlo firmy: - Besední 110, Třinec - Kanada.

Výroba: - dětská hřiště na klíč - dětské houpačky, skluzavky, prolézačky.

Maloobchod, prodej: - sportovní obuv - sportovní oblečení, oděvy.

Maloobchod, prodej: - sportovní obuv - sportovní oblečení, oděvy.

Pobočka. Prodej, servis: - jízdní kola. - cyklistické potřeby - sportovní potřeby.

Instruktorka - poweryoga - kundalini yoga Poradenství a tréninky - fitness Výživové poradenství