Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Bazar, zastavárna: -průmyslové zboží -sportovní zboží.

Prodejna rybářských potřeb. Autorizovaný zástupce Fy AQUAZONA České Budějovice. Maloobchod, prodej: -široký sortiment navijáků -rybářské pruty dělené, teleskopické, feederové, na dírky -velký výběr vlasců, vlasce na zakoupené navijáky navineme zdarma -rybářské háčky -umělé nástrahy -twistery, woblery, gumové rybičky, ...

Truhlářství mistr M s.r.o. sídlící na adrese Plzeň, Průmyslová 33 je zakázkové truhlářství, které vyrábí nábytek na míru jako jsou rovné kuchyně a kuchyňské linky do tvaru L nebo U, vestavěné skříně, skříně a skřínky, nábytek na míru do předsíně, obývací nábytek, ložnice, kancelářský nábytek a koupelnový nábytek. Truhlářství se sídlem v Plzni dále ...

Lovecké potřeby. Prodej a opravy zbraní: -krátké, dlouhé -úpravy krátkých zbraní pro IPSC -úpravy, opravy, ladění spouští -montáž optiky -nastřelování zbraní -repase všech zbraní -prodej střeliva. Školení a zkoušky žadatelů o zbrojní průkaz. Výkup a komisní prodej zbraní.

Prodej a servis lyží v Plzni. Půjčovna a bazar lyžařského vybavení. Servis jízdních kol vyplétání raket.

Prodej a výroba sportovních dresů, fotbalových, hokejových cyklistických a dalších. Fan shopy..

HIGH POINT OUTDOOR SHOP Prodej: -outdoorové výrobky -oblečení horolezců.

Bowling: -8 drah -6 kulečníkových stolů -1 karambol -2 pingpongové stoly -2 šipkové automaty -restaurace -možnost pořádání rautů a akcí -venkovní sezení.

Velkoobchod, maloobchod, komisní prodej, opravy: -zbraně -střelivo -optika -lovecké potřeby -doplňky.

Maloobchod, prodej: -hračky -sportovní potřeby -rybářské potřeby -Halens-prodej dle katalogu.

Nabízí: -salonky o kapacitě 12, 20, 60 osob -bowlingové a kuželkové dráhy -kulečníky -solárium -fitness centrum: 601267044.

Prodej a servis: -jízdní kola -díly a doplňky.

Dodáváme herní prvky od předního světového výrobce vnitřního vybavení mateřských škol, vybavení dětských hřišť, skateparků, venkovní posilovny a prvků pro seniory. V nabídce máme prolézačky, houpačky, skluzavky, lezecké stěny, kolotoče, U-rampy, hračky pro mateřské školy, mobiliář.

Cvičení: -aerobik -spining -bodyforming -power jóga -břišní tance.

Fitness Centrum Bolevec Fitness centrum: -cvičení pro muže i ženy -moderní posilovací stroje -aerobní stroje -solarium.

Squash centrum: -6 squashových kurtů, 3 badmintonové kurty -florbalové hřiště -posilovna + kardio stroje -sauna -solárium -zrcadlový aerobní sál -zumba, flow tonic, bosu, taebo, pilates -cvičení s dětmi -dětský koutek s hlídáním -indoor cycling -služby trenera -sport shop -internet -kavárna.

Wellness centrum Konstantin nabízí svých hostům relaxační bazén, vířivky, Kneippovy chodníčky, aroma saunu, finskou saunu, páru, masáže, aroma koupele, fitness a kavárnu s občerstvením.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby.

Kompletní mokré čištění interiérů vozidel přístroji Karcher a špičkovou kosmetikou Sonax a Mafra. Mokrá, suchá a mediciální pedikůra za pomocí přístroje Gerlach. Jediný správný postup ošetření pro diabetiky. Nově vybavený pedikérský salon s možností poskytnutí plné služby i u vás, formou mobilní pedikury. Špičkové přípravky pro vaše nohy značky ...

H2O Sport Sikyta Zastoupení firem: -K-Gear - vodotěsné vodácké pytle -Laminex - pádla -Gumotex - nafukovací čluny. Služby: -laminování - výroba lodí, autodílů -půjčovna lodí a vodáckých potřeb -prodej sportovních potřeb. Půjčovna: -lodě, kanoe, kajaky, rafty, lodní pytle, pádla -stany, spacáky, neopreny -vleky na lodě.

Prodej a servis: -jízdní kola -cyklo doplňky. Leasing. Výroba oblečení a brašen.

Servis sportovních potřeb: -vyplétání tenisových raket (výplet) -montáž a seřízení lyžařského vázání -broušení lyží, snowboardů, bruslí. Komisní prodej lyžařského vybavení. Prodej použitých lyží a snowboardů z Rakouska do stáří 2 let.