Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Úpravy automobilů pro zdravotně postižené: - tříkolky - vozítka.

Úpravy automobilů pro zdravotně postižené: - tříkolky - vozítka.

Moderní prodejna jízdních kol a elektrokol s kvalitním servisem. Zvažujete koupi nového kola? Potom neváhejte navštívit naši prodejnu. Máme kola pro běžné a začínající cyklisty i pro náročné uživatele a závodníky. Nabídnout Vám můžeme kola silniční, horská, trekingová a krosová, BMX, na freestyle, velice oblíbená elektrokola i koloběžky. ...

Prodej, e-shop, servis: - jízdní kola - elektrokola - vybavení pro cyklistiku - doplňky pro kola včetně montáže - servis kol

Prodej, opravy, úpravy a repase: - zbraně všechny druhy - střelivo - držáky puškohledů - znehodnocování zbraní - komisní prodej zbraní - prostředky pro vedení aktivní sebeobrany - prodej svítilen MAG-LITE

Pořádání - cyklomaratony horských kol AIMTEC OPEN RACE, DB SCHENKER RACE

Bike shop na zn. Downhill, Freeride, Bmx, Enduro. Servis kol všech značek. Servis odpružených vidlic, tlumičů a teleskop sedlovek RockShox, Fox Racing Shox.

Škola bojových umění NARAMA Plzeň - karate - kixbox - naramátka - úpolová gymnastika.

Maloobchodní a velkoobchodní internetový obchod - rybářské potřeby se zaměřením na muškaření

Sportovně střelecký klub: - provozování sportovní střelnice - možnost střelby z dlouhých zbraní na vzdálenost 50m nebo z krátkých zbraní na vzdálenost 25m.

Restaurace: -obědy -večeře -kuchařské speciality -možnost rautů, svatby, srazy, firemní večírky -kulová tunelová střelnice -paintball (plocha 2000m2) -horolezecká stěna -tělocvična+zázemí.