Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Čerpací stanice ORI - prodej pohonných hmot - půjčovna elektrokol - automyčka - dobíjecí stanice na elektro auta.

Služby: - instruktorka aerobiku, Pilates, Power step - osobní trenérka.

Prodej, půjčovna: - dětské vozíky za kolo - sportovní vybavení

Služby: - restaurace - bar - bowling - billiard - šipky Další služby: - fitness - ricochet - ping pong

Ubytování: - hlavní budova (28 lůžek) - chaty, chatky - vhodné pro školy v přírodě, rodinné rekreace, sportovní soustředění.

Hotel**** - ubytování. Restaurace. Lobby bar. Kongresové centrum. Sport: - tenisové kurty - venkovní bazén - fitness, sauna, masáže.

Prodej - jízdní kola - cyklistické potřeby.

Dodávka, prodej: - vybavení pro atletiku: - kladiva, oštěpy, disky, překážky, žíněnky, doskočiště a další.

Kamenná prodejna, e-shop: - kuchyňské nože - kapesní, lovecké nože.

Kavárna: - káva, čaj - koktejly, nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - zákusky. Služby: - tenisový kurt - multifunkční hřiště s umělým trávníkem - sauna.

Motel - hotel: - recepce (provoz non-stop) - ubytování - 60 lůžek v klidném prostředí - pokoje (jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové) - restaurace, kavárna, bar, terasa - houbařský ráj - parkoviště u hotelu - areál pro pořádání akcí pro 400 lidí. - chatky (chatkový tábor). Sportovní rekreační areál: - hřiště na volejbal, ...

E- shop - jízdní kola a příslušenství pohony, kola, oblečení Servis - jízdní kola

Relaxační centrum: -squash -fitness -aerobic -masáže -sauna -sport bar -solárium. Restaurace U pěti kruhů.

Prodej, servis, půjčovna: - jízdní kola - elektrokola. Půjčovna, servis: - lyže - snowboardy - helmy, lyžáky.

Prodej, e-shop - army oblečení, maskáče, kalhoty - outdoorové vybavení - tatktické vybavení a výstroj - nože - vlajky. Kamenná prodejna - adresa: Strašice 11.

Prodej, e-shop, servis, půjčovna - lyže - lyžařské vybavení.

Elektrická kola všech typů - horská elektrokola, treková, silniční i městská Také zajišťujeme kompletní servis elektrokol a elektrických tříkolek.

Vážení zákazníci, nabízíme vám cykloservis v Plzni, cyklistické potřeby, všechny typy jízdních kol - dámská kola, dětská kola, horská kola, silniční kola, elektrokola, cytikola, MTB kola, koloběžky i odrážedla. U nás najdete kola značek FOCUS, KELLYS, GALAXY, DEMA a ACSTAR -cyklistické doplňky a příslušenství -sportovní oblečení -cyklistická ...

Prodej, e-shop: - lyžařské vybavení - lyže, snowboardy - helmy, hole

Internetový obchod, e-shop: - sportovní oděvy, kšiltovky, trička.