Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Hotel Game Game H+P, s.r.o.
Hotel Game se nachází v blízkosti malebného městečka Klenčí pod Čerchovem v centrální oblasti Horního Chodska na úpatí Čerchova, nejvyšší hory Českého lesa (1042 m n m.) cca. 10 km od Domažlic. Hotel je vzdálen jen 10 km od hraničního přechodu Klenčí - Lísková / Höll - Waldmünchen a 15 km od hraničního přechodu Folmava / Furth im Wald. V hotelu ...
Sportovně střelecký klub: - provozování sportovní střelnice - možnost střelby z dlouhých zbraní na vzdálenost 50m nebo z krátkých zbraní na vzdálenost 25m.

Turistická ubytovna: -3x dvoulůžkové pokoje -1x 4 lůžka -5x 3 lůžka. Vlastní kuchyně, možnost zapůjčení nádobí. Plavecký bazén.

Služby: - výškové práce - periodické prohlídky revize osobních ochraných pracovních prostředků proti pádu z výšky - školení. Lezecká stěna. Prodej, půjčovna, pronájem: - výstroj pro horolezectví a sportovní lezení

Čerpací stanice ORI - prodej pohonných hmot - půjčovna elektrokol - automyčka - dobíjecí stanice na elektro auta.

Export: -české bezpečnostní prostředky pro osobní obranu. -elektrické paralyzéry, pepřové spreje, teleskopické obušky. -poradenská činnost.

Činnost: - kurzy sebeobrany - tábory a kempy pro děti a mládež

Rekreačně sportovní a vzdělávací centrum - jízdárna, ustájení koní, vyjížďky, jezdectví - hipostanice - pension, penzion, ubytování - kavárna - wellness.

Sportovní centrum - fitness - spinning - zumba - powerjóga - pilates - squash - solárium.

Penzion a restaurace nabízí: - ubytování 32 lůžek - každodenní snídaně - restaurace 60 míst - salonek 40 míst - obědy, večeře - rodinné oslavy - firemní večírky - gril párty - rybolov - cykloturistika - firemní školení - fitness - wifi free - možnost ustájení koní přímo na našem statku, který je součástí pensionu

Rekreační středisko. Služby: -ubytování. -restaurace. -bowling. -víceúčelové hřiště. -sauna. -fitness.

Bowling Bar. Služby: -bowling.

Návrh, malování: -přilby pro motoristický sport, cyklistiku.

Poradenství, servis: -jízdní kola -příslušenství.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zbraně -střelivo -doplňky.

Ohebný pískovec malo a velkoobchod: -výroba a provedení interieru z ohebného pískovce -obložení koupelen a kuchyň -prodej a montáž krbů a krbových vložek maloobchod -obložení krbů z ohebného pískovce -montážní práce usazení oken, fasád-hliníkových a ocelových konstrukcí -prodej a montáž vchodových dveří. -Prodej a montáž Goralských ...

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby.

Maloobchod, servis: -sportovní potřeby -široký sortiment sportovní obuvi a oblečení -kopačky, dresy, brankářské rukavice, chrániče, míče -lyžařské vybavení -tenisové vybavení -vyplétání tenisových a squoshových rámů.