Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Kadeřnictví - dámské, pánské, dětské - prodlužování vlasů - Brazilský kreatin Přístrojová a klasická kosmetika Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů cvičení - jóga - pilates - Body Styling - zumba - hatha jóga Spinning Kurzy - cvičení - břišní tance - orientální tance Prodej - ...

Multifunkční sportovní centrum pro amatérské i profesionální sportovce. Můžete u nás trénovat: - badminton - šerm - jógu - florbal a basketbal - balanční cvičení - rekondiční programy pro seniory - fyzioterapeutické lekce.

Centrum sportovního šermu. Prodej šermířského vybavení. Nabízíme. - kordy a šavle - oblečení pro trenéry - fleret - elektrické vesty - chrániče a tašky - podvesty a masky - blůzy a kalhoty - vybavení pro turnaje a šermírny Dodáváme také potřeby pro historický šerm.

Billiardový klub. Prodej, e-shop: - kulečníkové potřeby tel.: 774 485 220, 606 766 132

Nákup a prodej produktů pro zemědělství, rybářství, lesnictví a zahradnictví.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti instruktor aerobiku

Obchodní činnost Výuka - golf s trenérem Velkoobchod - sportovní zboží (sportovní oblečení, lyže, plavky a sportovní potřeby)

Prodej, e-shop, oprava, servis: - jízdní kola - elektrokola

Golfová turistika na ostrově Tenerife.

E-shop prodej dětských doplňků a potřeb pro zvířata, rybáře. Tašky, kabelky, obaly, batohy a vodácké doplňky.

Velkoobchod se sportovními potřebami pro adminton, tenis, squash, lyžování, běžkování a další letní i zimní sporty

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti golfu

Dovoz, distribuce, e-shop, prodej: -dětská jízdní kola a příslušenství

Přírodní rodinný areál - nabídka pobytu v přírodě - lanové centrum - ubytování - trampolíny - houpačky pro děti - jízda na koních

Zbrojní doplňky, nylonová pouzdra a výstrojní součástky. Lovecké potřeby. Nabízíme Vám: - pouzdra opasková, podpažní a služební - výstrojní součástky a doplňky - střelecké vesty, nábojové návleky na pažbu - řemeny na pušku, přepravní pouzdra na zbraně.

Rybářské potřeby LOS - CORMORAN: -široký sortiment rybářských potřeb firmy CORMORAN -rybářské potřeby od firem GREBENSTEIN a EXORI -nabídka od českých výrobců zn. IPAN, PEFA, Z+B*, HENDS -krmení značek JET-FISCH, GOLDEN FISCH -třpytky MEPPS, woblery STORM, twistery RELAX.

Výroba a e-shop potřeb pro vodní sporty a moto sport.

Prodej: - sportovní vybavení na florbal