Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma se zabývá v letní sezoně prodejem jízdních kol CTM, ACSTAR, LEADER FOX. V zimní sezoně je v naší prodejně v provozu skiservis, půjčovna lyží a snowboardů. Dále prodáváme zimní brusle, sjezdové lyže i běžky včetně příslušenství, vázání, lyžařské hůlky, doplňky.

Kosmetické studio. Bezoperační lifting obličeje přístrojová metoda VACUPRESS - SPM - lymfodrenáže těla a obličeje - prodlužování řas metodou DIAMOND LASHES - kosmetické služby - Power plate - masáže - - odstraňování nadváhy.

Army shop, prodej, e-shop: - vojenská výstroj, výzbroj - oblečení - vybavení na lov, tremping, sport

Prodej, maloobchod: -sportovní potřeby pro stolní tenis.

Prodej, e-shop: - masážní oleje, emulze - tréninkové pomůcky - doplňky stravy - tejpovací pásky - bandáže

Služby: - organizace sportovních akcí paintball Hřiště: Vojenská základna Benešov - kopec "Kavčák" v Benešově u Prahy Praha 4 - Krč, areál tří tématických hřišt, ul. Pálkařská 225 Praha 4 - Synkáč, ul. Bělehradská 13 Milovice - bývalá vojenská základna Beroun - areál bývalého lomu

Prodej, maloobchod, e-shop: -potápěčská technika Služby: -cestovní agentura -potápěčské kurzy

Žij sportem - organizace indoorových a outdoorových sportovních akcí, teambuilding

Služby: -pořádání letní, zimní dětské tábory. -výuka angličtiny pro děti.

Prodej, maloobchod: -vojenského a civilního materiálu -sběratelské exempláře zbraní a střeliva

Prodej, servis: - airsoft zbraní, střeliva a vybavení.

Pořádání - automobilové závody

Distribuční firma dovážející značky QUIKSILVER, ROXY Prodej sportovních potřeb, oblečení

E-shop: -zahradní technika. -zahrádkářské potřeby. -chovatelské potřeby. -elektrokola. -nářadí. -hračky. -nábytek. -sedací soupravy. -elektronika.

Pořádáme: - letní a zimní tábory - víkendy v sedle - jízdy na koních pro děti i s handicapem - semináře - kurzy - odpolední akce pro děti a mládež. Výuka: - francouzština pro děti od 3 do 7 let Školička: - děti od 2 let

Specializovaná prodejna nabízející kompletní sortiment kol a potřeb pro cyklistiku: - jízdní kola Merida a Fuji - komponenty - doplňky - odpružené vidlice - pláště - duše - ráfky - dráty - osvětlení - computery - pulsmetry - sedla.

Prodej, servis a stavba jízdních kol. Prodej kol značek: - Kona: - Duratec - Acstar - Kona 2005: - Cross Country / Single Speed - Back Country / Out of Bounds - Downhill / Dirt Jumping / Clydesdale - Asphalt - Kids - Kona 2006: - Back Country - Out Of Bounds - Downhill - Cross Country - Road - Dirt ...