Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Zámečnické práce, kovovýroba - kovářství výroba - repliky chladných zbraní tradičními metodami - specializace na tesáky 14.-16. stol. Zbraně, armádní výstroj, lovecké potřeby prodej - nože výroba - repliky chladných zbraní tradičními metodami - specializace na tesáky 14.-16. stol.

Pořádání - střelecké závody a přebory Sdružování - pražské střelecké kluby

E - shop - jízdní kola Prodej, e - shop - jízdní kola Servis - jízdní kola

Bowling s restaurací. K dispozici je dvanáct profesionálních drah ve dvou podlažích, z nichž na každé může hrát až osm hráčů. Příjemné posezení s výhledem na hru je samozřejmostí. Možnost pronájmu herny pro pořádání soukromých a firemních akcí: - bowlingové turnaje - školení pro firmy - rauty, oslavy (80 míst) - prezentace - ...

Velkoobchodní prodej: - SHARON LEE* baseballové čepice - JERZEES bavlněný textil nejvyšší kvality - Jt's collection bavlněný textil - Hanes bavlněný textil - 40 typů neznačkových baseballových čepic a pracovních oděvů na zakázku. Strojové vyšívání: - výšivky na trika, čepice, ručníky, polotovary oděvů, do kůže, ...

Škola čínských bojových umění mistra Qin Ming Tang, výuka stylů Shao-lin kungfu, Tai-ji quan, San-da a Ba-gua. Obchod s potřebami pro bojová umění.

Nabízíme celoroční kurzy taekwondo WTF pro děti i dospělé. Zajišťujeme průběžný nábor, letní soustředění a možnost závodů.

Internetový obchod: - prodej sportovních potřeb - turistického vybavení - her - hraček.

Tipsport arena - moderní víceúčelová hala - sportoviště.

Prodej zbraní a loveckých potřeb.

Velká sportovní hala v Radotíně - o rozměrech 26 x 44, 5 metrů, kterou lze využít na všechny druhy sálových sportů např. házená, volejbal, basketbal, florbal, badminton a dal. - divácká kapacita haly je 198 míst k sezení a cca 100 míst k stání - vybavení na profesionální úrovni. Palubovka MONDO splňuje požadavky ...

Prodejna sportovních potřeb. Sportcentrum Avion je moderně vybavený areál s rodinnou atmosférou. Nabízíme různé možnosti sportovního vyžití a to zejména kurty na tenis, badminton a spinningová kola. Jsme součástí největšího obchodního centra v Praze a ČR – OC Letňany. Všechny naše haly jsou jedinečné nejen díky průsvitným stropům, které po ...

Osobní trenér fitness Hamáček Vám sestaví správný jídelníček a tréninkový plán.

Nákup a prodej - sportovní zboží Údržba zahrad

Osobní trenér funkčního posilování, kickboxu a sebeobrany. Možnost cvičení individuálně i na skupinových lekcích. Vhodné pro všechny věkové kategorie, pro muže i ženy. Tvarování těla, hubnutí, kondice, koordinace. Rekvalifikační kurzy. Eshop s potřebami pro domácí mazlíčky.

Prodej, eshop: - golfové potřeby - golfové vybavení.

Prodej i na splátky, oprava, servis: - lyže - kola.