Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Pořádání: - dětské rekreace, letní a zimní tábory lyžařské kurzy, provoz rekreačních areálů, školy v přírodě, tematické pobyty, taneční skupina, pobyty v České republice a Itálii. Ubytování v Dvorské Boudě - horská chata

Naše kamenná prodejna rybářských potřeb: má více jak 14 letou tradici v oboru prodeje rybářských potřeb a doplňků. Za tuto dlouholetou praxi jsme obsloužily mnoho začínajících i zkušených rybářů, kteří nepřímo směrují náš rybářský obchod k jejich vysněné podobě. Čerpáme z jejich přání a jejich i našich zkušeností. Sortiment rybářských potřeb ...

Prodej suvenýrů a potřeb pro sportovní fanoušky. E-shop, maloobchod, velkoobchod. Široký výběr veškerého zboží pro fanoušky, hokej, fotbal i další sporty. Národní i klubový sortiment.

Od loňského roku zde Městská část Praha 16 společně s Hlavním městem Prahou jako investorem stavby budují areál tzv. biotopu, přírodního koupaliště. Podstata biotopu spočívá v biologickém způsobu udržování čisté vody, bez chemie, za působení vodních rostlin a přírodních ekosystémů ve filtračních lagunách. Přírodní koupaliště, čisté koupání ...

Nabízíme provoz fitness centra s posilovnou, bazénem, vířivkou, saunou, soláriem a masážemi.

Prodej zlevněných vstupů na golfové hřiště.

Žádné otravné zácpy, žádná MHD. Městská kola Vám dají svobodu bez jakýchkoliv obtíží. Nebo chcete udělat radost těm nejmenším? Naše unikátní odrážedla a dětská kola jim vykouzlí úsměv ve tváři. Jejich bezpečnost zase ohlídají krásné dětské helmy.

E-schop -prodej vojenské uniformy -vojenské vybyvení

Zabýváme se výrobou a prodejem Jablonecké bižutérie, drobných truhlářských a řezbářských výrobků, výrobků pro larp a live fantasy.

Sportovní studio lekce -kickboxu -aerobicu Prodej -oděvy a vybavení pro bojové sporty

Osobní trenér s nabídkou cvičení aerobiku a spinningu, speciálních cvičení s váhou vlastního těla Gravity, bodystylingu a expander fitness.

Golfuj.cz - levné golfové vybavení Specializovaný eshop na golfové hole a sety na bezkonkurenční ceny.

Šachová škola Prodej - šachové potřeby Nakladatelství - šachová tématika

Golfový trénink - individuální pro všechny hráčské úrovně - výuka ve skupinách - rodinné a dětské tréninky

Kosmetika Manikúra Solárium - turbosolárium Fitness centrum - posilovna Sauna - parní lázeň Sportovní a relaxační masáže.

Cvičení aqua aerobicu - lekce pro veřejnost v Praze. Psychologické poradenství.

Prostor pro setkávání, tvoření, poučení i odpočinek. Firemní akce. Kreativní dílny zaměřené na tetování hennou a jagua tattoo gelem, výrobu šperků a jiné výtvarné techniky. Tvorba a prodej autorského šperku a textilu. Prodej souvisejících potřeb a materiálů. Jóga, masáže, bubnování. Firemní akce na objednávku Nabízíme celodenní ...