Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
E - shop - sportovní zbraně a doplňky - terče - střelivo

Pronájem - stolní fotbálky - šipkové přístroje.

Organizujeme lety balonem pro jednotlivce i až sedmičlenné skupiny. Dále nabízíme i vyhlídkové lety větroněm či motorovým letounem nebo akrobatické dobrodružství v dvoumístném akrobatickém letadle.

E-shop s vyzkoušenými rybářskými potřebami a nejkomplexnější půjčovna rybářských potřeb.

SportCentrum Nové Butovice nabízí širokou škálu vyžití - od sportovního až k regeneračnímu. Po sportovním výkonu je Vám k dispozici sportbar s příjemným posezením. Služby: - squash - squashová školička - sauna, masáže - badminton - stolní tenis - posilovna - spinning

Jóga - pohybové aktivity pro děti - cvičení pro seniory - zdravý pohyb Studio flamenca Semináře o správně výživě pro předškolní děti i dospělé Nutriční poradenství - diagnostika - poradna pro těhotné a kojící ženy v oblasti výživy Masáže - fyzioterapie.

Dodávka - vybavení tělocvičného nářadí - zařízení dětských a sportovních hřišť včetně montáže - sportovní potřeby Servisní technik - tělocvičné nářadí - dětská a sportovní hřiště Výroba - tělovýchovné nářadí pro tělocvičny a sportovní areály Výbrusy a nátěry parket (včetně lajnování) Výstavba a rekonstrukce ...

Osobní trenér v oblasti fitness Výživový poradce Masáže - rehabilitační cvičení

Internetový obchod a prodej - kuchyňské nože - břitvy - brousky - meče - katany - mačety - sekery - zbraně - náboje

Právní služby Velkoobchod - sportovní potřeby Pořádání - semináře - školení

Golfgarage.cz E-shop: -golfové potřeby - golfové sety - golfové hole - golfové vozíky - golfové míčky - golfová obuv, rukavice - golfové headcovery - golfové gripy Služby: -půjčovna golfových setů. Golfový servis.

Najdete u nás kompletní servis lyží a snowboardů - profesionálně vybavený firmou Wintersteiger plošnými vyvařovačkami, bruskou MICRO 1 se širokým pásem a kamenem pro strukturaci skluznic, voskovačkou, digitální seřizovačkou Momentronic PRO a dalšími skvělými stroji. V létě pak cykloservis vybavený nářadím firmy Park Tool USA. Můžete si půjčit ...

Prodejna sportovních potřeb a oblečení. SLUŽBY: Záruky Hervis garantuje svým zákazníkům: - záruku na vrácení zboží - časovou záruku - záruku výměny zboží - záruku odborného poradenství - mezinárodní záruku.

Sestavení cvičebního plánu a instruktáž formou tréninku. Cvičební plán bude sestaven na Vaše přání (redukce hmotnosti, zpevnění těla, nápravné cvičení, …). Během tréninku se naučíte provádět cviky podle sestaveného plánu a zvolíte si intenzitu-frekvenci jednotlivých tréninků. Následně můžete cvičit s mým vedením, nebo podle plánu samostatně.

Dodávka - vybavení pro dětská hřiště - městský mobiliář Dodávka - kancelářský nábytek - výškově stavitelný nábytek - restaurační nábytek - domácí nábytek - úklidové a čistící prostředky Internetový obchod - nábytek kancelářský, restaurační, školní, domácí, pro mateřské školy - žákovské židle a stoly ...

Společnost ABBEST především na bazénech nabízí vstupní systémy. Pracoviště pokladny, předplatní bezkontaktní karty, tisk lístků, čipové hodinky pro vstup na turnikety i zamykaní šatnových skříněk.

E - shop - rybářské návnady a nástrahy E - shop - rybářské návnady a nástrahy

fitcentrum spinning posilovna aerobic solárium sauna cvičební kurzy