Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitness centrum. Radotín Fitness nabízí kompletní nabídku zázemí, vybavení, personálu a služeb pro sportovní a fitness vyžití. Přináší kompletní nabídku cvičební techniky i moderních cvičební metod pod vedením zkušených trenérů. V Radotín Fitness je program a vybavení přizpůsobené pro všechny věkové kategorie a jejich pohodlí. Malý a velký sál ...

Fitness centrum s možností využití posilovny, trénování boxu a thai-boxu.

Prodej, e-shop: - fotbalový sortiment - fotbalové a futsalové vybavení pro kluby i jednotlivce.

SKI CENTRUM EDEN - Servis lyží, Půjčovna lyží, Prodej lyží, lyžařským doplňků a příslušenství - značky BLIZZARD, STOCLI, VOLKL, NORDICA, TECNICA, POIVRE BLANC, DEVOLD, BERGANS, VIST, UVEX, LEKI, DAINESE, OSBE, ZANIER, INVICTA, SALICE, KASK, MOUNTAIN, FORCE, VIST.

Nákup - zbraně - střeliva Prodej - zbraně - střelivo

Prodej - zbraně - střelivo - munice

Pořádání - tandemové seskoky včetně balení záložních padáků Základní výcvik parašutistů - pokračující výcvik - AFF výcvik - poradenství v oblasti parašutismu Servis - padáková technika.

Fit bar Aerobik Sportovní centrum - posilovna Sportovní centrum - lezecká stěna Sauna

Organizace - rekreační a léčebné pobyty

Prodejna specializovaná na outdoorové oblečení a vybavení předních značek této oblasti. Najedete u nás největší výběr značek Arc´teryx, Bergans of Norway, Devold, Klattermusen a Dale of Norway.

Zumba Fitness a Zumba Kids v Obříství Místo: Předboj, Yardresort, každé úterý 20-21h ZŠ Obříství, každý čtvrtek od 17:30 děti 4-6 let, od 18:15 děti 7-11 let, od 19:05 do 20:05 ženy Radost z pohybu v každém věku i formě!

Laser game Praha! Nejzábavnější Laser game aréna v České republice! LaserFun na zastávce metra Českomoravská.

Eshop - potřeby pro skateboarding a snowboarding Pořádá - závody - soutěže Prodej - potřeby pro skateboarding a snowboarding

Výroba - klubová loga - vše pro hokej hokejová výstroj, branky, sítě, dresy, sportovní textil, šněrovadla, klubová loga - elektrovozítka - trampolíny - odrážedla a odstrkovadla - dětská kola - šlapadla - tříkolky - kočárky pro panenky..

Motorkářský klub Hudební produkce - pořadatelské a stravovací služby

Pod společným označením Yacht club Barrandov nabízejí společnosti Eridan s.r.o. a SK Yacht a ski již déle jak deset let služby v oblasti jachtingu a cestovního ruchu. Základnou pro rozvoj našich aktivit se v roce 1997 stal rekreační areál na Orlické přehradě který se rychle vžil do paměti jachtařů ale i všech ostatních milovníků Orlíka jako ...