Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Nabídka golfových a tenisových kurzů. Pořádání turnajů, společenských akcí, konferencí. Možnost využití restaurace. Relaxace: - sauna - whirpooly - solárium - masáže (klasické, sportovní, thajské) - fyzioterapeut - kosmetika - baňkování.

Volejbalová škola Praha - jediný evropský projekt nespecifické primární prevence dětské kriminality a protidrogové prevence, který od ledna 1991 vyhledává, integruje a do dospělosti vychovává nikde nezapojenou mládež. Vše bez nejmenší podpory státu.

Největší ditributor golfového zboží v České republice. Maloobchod, velkoobchod: - golfové hole - bagy - příslušenství - boty - golfové vozíky - travel covery - kompletní sety.

Nabízíme tandemové seskoky, AFF výcviky a firemní akce team building.

Tandemové seskoky padákem s profesionály, originální dárkové balení. Bezpečnost tandemových seskoků je u nás na prvním místě. Tandemový seskok v Kunovicích - jedinečný způsob, jak si vyzkoušet volný pád se Skysport team.

Nabídka létání ve větrném tunelu i tandemových seskoků s padákem včetně jejich natáčení.

Zajišťujeme tandemové seskoky, samostatné seskoky začátečníků. Uvedeme do parašutismu jednotlivce i skupiny, firemní akce. Máme zkušené instruktory s 2 - 5 tisícovkami seskoků, vlastnící českou licenci Aeroklubu ČR i americké parašut. asoc. USPA.

Tandemové seskoky Impact Provoz výcvikového střediska s nabídkou tandemových seskoků.

Výroba a prodej padákových kluzáků a tažných draků. Pořádání kurzů paraglidingu, powerkitingu, landkitingu a snowkitingu.

Fitness centrum Vinice. Posilovna: - posilovací stroje - kvalifikovaní trenéři. Aerobic: - P-class - Fitball - Body styling - Ae-class - Kalanetika - Tae-bo - Mix - kondiční cvičení - Power Yoga. Cycyling: - skupinové cvičení na stacionárních kolech. Solárium: - Lumina E40 SLI High Intensive ...

Prodej, servis: - sportovní elektronika a sportovního vybavení

Naše firma pro Vás navrhuje, staví a provozuje dětské koutky v nákupních centrech

Výroba, oprava, servis: - kulečníkových stolů - potahování stolů

Výroba - reklamní předměty Import a export - sportovní potřeby - reklamní předměty - obuv Výroba - sportovní potřeby Výroba - obuv

Pořádání - konference v oblasti logistiky a obchodu Pořádání - veletrhy v oblasti logistiky a obchodu Pořádání - golfové turnaje Pořádání - odborné semináře a kurzy v oblasti logistiky a obchodu Organizace - společenské akce.

Jsme tradiční český TV shop s nabídkou oblíbených teleshoping hitů. V sortimentu nabízíme mimo jiné: posilovací stroje, vybavení pro fitness a sport,

Eshop - zbraně brokovnice, pušky - potřeby pro lovecké potřeby kolimáty, puškohledy, dalekohledy, střelivo, výstroje, dálkoměry Velkoobchod - zbraně brokovnice, pušky - potřeby pro lovecké potřeby kolimáty, puškohledy, dalekohledy, střelivo, výstroje, dálkoměry