Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
ADIDAS, e-shop, e-obchod, internetový prodej. Sortiment pro sport: - běh - fotbal - basketbal - tenis - hala - trénink - outdoor - plavání - golf - bojové sporty - skateboarding - ostatní. Druhy sortimentu: - pánské - dámské - dětské - unisex. Produkty: - boty - trička - bundy - mikiny - svetry - ...

Naše služby. Spinning: - klasická hodina - prodloužená hodina 90min - bodyform. Aerobic: - dance aerobik - aerobik mix - bodystylig - p-class. V našem official SPINNING centru naleznete: - 11 nejnovějších modelů original spinning strojů SPINNER NXT(reference) - moderně řešený sál (plně klimatizovaný) se špičkovou ...

Summit - elite spinning club, je autorizovaným Spinning centrem, které je Vám každý den k dispozici s nabídkou kvalitních, profesionálních a zábavných spinningových lekcí

Nabízíme komplexní služby v oblasti wellness: - fitness - světovou novinku v indoor cyclingu AEROSPINNING® - masáže - saunu - parní lázeň - vířivé vany - solárium - ucelené programy na péči o tělo, regenerace organismu a na redukci hmotnosti. V našem Beauty Salonu GAUDÍ® se o Vaše pohodlí, krásu a zdravý vzhled postará ...

Distribuce, prodej spodní prádlo. Výrobky: - spodní prádlo - pyžama - plavky - oblečení pro volný čas.

Prodej a distribuce sportovního zboží: - venkovní trampolíny a příslušenství.

Nabídka lekcí in-line bruslení pro jednotlivce, skupiny, školy nebo firmy. Poskytování poradenství v oboru.

Elektronický analyzátor odpalu a golfový simulátor. Špičková grafika, cenově dostupný a snadno použitelný balíček, který vám pomůže zlepšit odpal a ještě Vás pobaví.

Prodej kompletního sortimentu zančky SCOTT: -kola -cyklistické vybavení a doplňky -ucelená nabídka pro zimní sporty a running. Značku SCOTT doplňuje značka FISCHER a zákazníci zde najdou vše pro běžecké lyžování.

Prodej nafukovacích člunů.Zastupujeme značky Pezal-marine, Wildlake, Z-ray, Suzumar, Prowake. Náš obchod byl otevřen s myšlenkou vyplnit mezeru na českém trhu a nábídnout Vám kvalitní nafukovací čluny za velmi rozumnou cenu. V současné době se na našem trhu nabízí čluny velmi drahé nebo na druhou stranu levnější, ale velice nekvalitní čluny.

Nejmodernější sportovní a relaxační centrum, které Vám přináší nový rozměr fyzického a psychického zdraví a krásy.

Velkoobchod, maloobchod jízdních kol a příslušenství. Prodej jízdní kola různých značek: - dětská, horská, crossová, silniční, dvojkola, lehocipedy. Prodej doplňků: - odpružených vidlic - kotoučovýhc brzd - ostatní cyklo doplňky, helmy, svítilny, blikačky, náhradní díly, lahve, příruční tašky atd.

Zážitek jako dokonalý dárek. Najdete u nás zážitky ve vzduchu, na zemi, na vodě i pod ní, sportovní vozy, vznášedla a jiné samohyby, relaxační zážitky a zážitky pro krásu, sportovní zážitky, zážitkové víkendy a mnoho dalšího.

Zastoupení firmy Triumph International. Maloobchod, velkoobchod: -plavky: -rekreační, sportovní -dvojdílné i v celku -košíčky push-up, kostice, -pánské -dětské -dívčí i chlapecké -sportovní oblečení -fitness, oblečení pro volný čas -legíny, topy, trička, tepláky, mikiny, -termoprádlo.

Zajistíme dárky v podobě zážitku - netradiční zážitky pro Vaše blízké, obchodní partnery či zaměstnance. Nabízíme více než 350 zážitků: seskok padákem, let balónem, vrtulníkem, kluzákem, zorbing (bubble).

Rybářské potřeby Spudilová E-shop a prodejna rybářských potřeb Stodůlky nabízí vše pro rybaření.U nás seženete veškeré rybářské potřeby pro lov kaprů a sumců, pro rybolov na moři, pro přívlač, feeder i plavanou.

Jako první komerční fitcentrum v Praze nabízíme aerobní cvičení na veslařských trenažérech pod vedením instruktora – Crew Class. Jedná se o ideální cvičení pro ty, kterým není lhostejný jejich životní styl a chtějí se nějaké sportovní aktivitě pravidelně věnovat. Alternativu a novou motivaci nabízíme také těm, kterým z nejrůznějších důvodů jiné ...

Prodej sportovního vybavení: - in-line brusle - brusle - hokejová výstroj - potřeby pro turistiku - vybavení pro florbal

Zábavní centrum pro příznivce motokár. Možnost jednotlivých jízd i závodů skupin (firemní akce, oslavy narozenin). Okruh Kartland v Měcholupech je opravdu rychlý, zároveň technický.