Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Přijďte na vlastní kůži vyzkoušet motokáry s motory HONDA 200ccm na kryté dráze o ploše 4.000m2 a opravdu skutečné délce 500 metrů s celoročním provozem.

Sportovní a vzdělávací agentura. -příprava a realizace sportovních, vzdělávacích a zábavných programů pro skupiny i jednotlivce -firemní akce – příprava a realizace vzdělávacích, sportovních a zábavných programů, vzdělávání firemních týmů a rozvoj manažerských dovedností -sportovní aktivity -produkční činnost ...

BOWLING CENTRUM RAN NABÍZÍ : - profi bowling - AMF 8 drah - karta stálého zákazníka s až 10% slevou - půjčení bot v ceně - klimatizace a příjemná obsluha - občerstvení - 2 profesionální stoly na billiard, biliár - velkoplošná projekce - uspořádání turnajů

Poskytování služeb osobního tréninku, výživového poradenství, masáží a fyzioterapeutických služeb v domácím prostředí, fitnesscentrech, kancelářích nebo ve venkovním prostředí. Zkušený profi team.

Zážitky jako dárky pro Vaše blízké, zaměstnance nebo klienty. Vše v luxusní krabičce. Nabízíme zážitky jako např. Zorbing, Hummer, Vznášedlo, Pivní lázně, Let větroně, Thajské masáže a další. Vhodné jako vánoční dárky nebo svatební dary.

Bazar, servis a leasing použitých čtyřkolek včetně příslušenství a náhradních dílů. Prodej doplňků pro lesníky, lovce a rybáře.

Vytváření prostoru pro komunikaci, poznání a výzkum evropských i neevropských kultur a identit..

Prodej sportovního vybavení a oblečení, batohů, stanů a rotopedů.

Organizování volného času dětí a mládeže a dětské rekreace.

Nabídka ubytování, bowling, restaurace. Pořádáme slavnostní a firemní akce, svatby, rauty, firemní školení, vánoční večírky a grilování. Náš moderní penzion nabízí levné ubytování s Wi-fi.

Export-import zahraniční obchod - poradenství.

Zabýváme se pořádáním letních dětských táborů a škol v přírodě na klíč. Nabízíme ubytování, stravování, dopravu, program, zdravotní a pedagogický dozor. Svatby, školení, team building aj. akce vítány.

Výroba sportovních doplňků: - cyklotašky - obaly na lyže - obaly na snowboardy - tašky na lyžařské boty - řemínky na lyže.

Vývoz, dovoz a velkoobchod se zbraněmi, střelivem, doplňky a příslušenstvím. SIG Sauer, Smith&Wesson, Thompson/Center, Mossberg, Swiss Arms, Kimber, Trijicon, Nightforce, L-3 Insight, Troy, BladeTech a Hogue.

Sportovní klub. Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.

Sportovní kluby a mužstva Provozování sportovního klubu, tělocvičny a posilovny. Cvičení s dětmi od 14 měsíců do důchodu, hraní pingpongu a volejbalu.

Squash centrum: - squash - posilovna - solárium - spinning - stolní tenis - fotbálek.

Hayashi, zastoupení, distribuce, prodej sportovních potřeb a pomůcek pro bojové sporty: - kimona TOP TEN - Freestyle & Kontaktní Karate - kimona HAYASHI Taekwon-do - ITF, WTF, Karate Do, Judo, Kung-fu a ostatní..

Prodej: - sportovní potřeby - oděvy - obuv. Autorizovaný distributor značek: - PACIFIC - KIRSCHBAUM - ISOSPEED - ASHAWAY - TRETORN - PENN - DUNLOP.

Hokejový klub. Zimní stadion. -veřejné bruslení.