Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Provoz 6 tenisových kurtů. Nabídka služeb školičky. Zhotovování výpletů.

Eshop, prodej, maloobchod: -rybářské potřeby.

Autorizovaný prodej kol Gary Fisher, Trek a Kona. Poskytování garančního i pozáručního servisu. Testování, nabídka technického poradenství.

Provoz 7 antukových kurtů, 1 kurtu s umělým povrchem a 2 cvičných stěn. V zimě je v provozu nafukovací hala. Možnost občerstvení.

Prodej lyžařských a snowboardových potřeb - sportovního oblečení - sportovní doplňky BOGNER PRAHA NEW SHOP Malé náměstí 4/138, Praha 1, 110 00, tel.: +420 775 404 925 otevíraci doba: PO-PÁ 10-19, SO-NE 11-18 E-mail: malenamesti@bogner-fashion.cz BOGNER KARLOVY VARY Nová Louka 9, Karlovy Vary 360 01 tel.: +420 731 620 ...

POMI SKICENTRUM, vše pro ski & snowboard. •půjčovny: Krkonoše – Harrachov, Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •lyžařské školy: Krkonoše – Harrachov Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •ubytovací služby: SPORT HOTEL POMI Harrachov Lyžařská škola ...

Tenisový klub: - provozování tenisových kurtů

Tělocvičná jednota: - basketbal - stolní tenis - volejbal - turistika - posilovna

Sportovní klub. Možnost pronájmu sálu za účelem pravidelných návštěv i jednorázových akcí. Sálová kopaná, florbal, basketbal, volejbal, nohejbal, kolová, stolní tenis, krasojízda, bojové sporty. Velký sál s tribunou, malý sál, sauna. Dvě zasedací místnosti. 2 fotbalová hřiště (škvára). 2 tenisová hřiště. 2 nohejbalová hřiště.

Hlavní aktivitou firmy je provoz vlastní sítě maloobchodních prodejen REPORTER..

REKONDIČNÍ KŘESLA NOVINKA Jedná se o modernější verzi, nástupce rekondičních stolů, které jsme provozovali již od roku 1995. Při cvičení na rekondičních křeslech je zapojeno celé tělo /v tom je zásadní rozdíl od rek.stolů/. Nové je i to, že lze cvičit od rehabilitace k rekondici a nově se dají křesla používat jako posilovací stroje. Na ...

Výroba: - oděvy a oděvní doplňky pro adreanalinové sporty-skating, snowboarding, biking, atd. Prodej, velkoobchod, maloobchod, internetový obchod: - boxerky - ponožky - pánská a dámská trička - mikiny - košile - kalhoty - topy - plavky - zipovky.

Společenské, zábavní a sportovní centrum DOMYNO nabízí: - relaxaci - saunu s odpočívárnou - solárium - tři solária rozšířena o nejmodernější náhražku přírodního opalování - Biosolárium - fitness - aerobic - spinning - kadeřnictví - masáže - kosmetika - pedikúra - manikúra. .

Dámské fitness centrum, dámská posilovna: - Roletic - účinný masážní stroj - Vibra - plate - Kruhový trénink - Cardio zóna.

Poradenství v oblasti sportu a tělesné výchovy, provozování sportovních zařízení, marketing v oblasti sportu..

FANatic studio je dámské fitness centrum. Již od roku 1998 nabízí své služby ženám. Během let se pouze aerobikové studio rozrostlo o dámskou posilovnu a spinning. Cvičí se zde: - aerobik - power yoga - taebo - flexi-bar - jumping.