Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Sportovní marketing. - projektování a realizace sportovních událostí - marketingové a reklamní prezentace a komunikační služby.

Nabídka služeb: - fitness - kondiční posilování - rehabilitacní posilování - solária - tréninkové programy - dietní programy - školení trenérů - Indoor Cycling - prodej doplňků výživy - fitness poradna - tréninkový plán - dietní program - permanentky - klubová karta.

Fitness Asketa Služby: - posilovna - aerobik - solárium - sauna - vířivka - fit bar - masáže.

Firma se zabývá kompletní výstavbou, údržbou a rekonstrukcí fotbalových hřišť (přírodních i s umělými trávníky 3. generace) a dalších sportovních ploch (např. školních areálů, tenisových kurtů, hřišť na volejbal, beach volejbal) včetně úpravy bezprostředního okolí (dlažba, osvětlení, zábrany, světelné tabule atd.).

Střelnice Magnum Praha: - polokrytá - 18 střeleckých stavů na vzdálenost od 7 do 25 metrů s automatickým přibližovacím zařízením - pro střelbu na 50 metrů je 8 střeleckých míst - prostorné, 3 metry široké boxy jsou určeny vždy pro 2 střelce - 1 stav na 75 metrů, vhodný k nastřelování kulovnic - sociální zařízení - zahradní terasa ...

Velkoobchod, maloobchod: - outdoorové vybavení.

Kvalitní švédské oblečení - outdorové oblečení.

Klub Diana je zaměřený na hubnutí, zdraví a krásu. Pořádáme tříměsíční skupinové i individuální kurzy hubnutí, internetové a korespondenční kurzy hubnutí, týdenní pobytové relaxačně redukční pobyty v lázních i u moře.

Sportovní centrum: -tenisová hala. -krytý bazén. -posilovna. -fotbalové hřiště. -tělocvična. -sauna. Služby: -servis jízdních kol, tel.: 724835717 -půjčovna, servis lyží, tel.: 224383659 -půjčovna lodí a vodáckých potřeb, tel.: 234383659

Tandemové seskoky - prožijte nezapomenutelný adrenalinový zážitek ve formě tandemového seskoku padákem.

Prodej, servis: -potápěčská technika. -testování, čištění, plnění potápěčských lahví.

Pronájem sportovních zařízení, plné zabezpečení firemních společenských akcí, včetně občerstvení a s možností restauračních prostor. Dále sportovní kurzy - lukostřelba, volejbal, basketbal, turistika, sportovní výuka (školy), trenérské služby.

Dovoz, velkoobchodní a maloobchodní prodej: lovecké a sportovní zbraně, pistole a revolvery, sportovní a lovecké kulové a brokové střelivo, lovecká a sportovní optika, lovecké oblečení a boty, komponenty pro ruční laboraci střeliva.

Prodejna sportovního zboží a bazar: - bazény - chemie - příslušenství..

Půjčovna a prodejna sportovních potřeb..

Specializovaná prodejna a e-shop: - vše na stolní tenis. Výhradní dovozcE pro Českou republiky značek: - Butterfly - Stiga. Oficiální zástupce firem: - Donic - Jolla - DHS - TSP. Dodávky zboží do sportovních obchodů a řetězců.

Squash Holešovice: - 4 klimatizované squashové kurty FIBERESIN - 2 stoly na stolní tenis - solárium ERGOLINE 300 s certifikátem o splnění podmínek EU normy. Půjčovna: -rakety, pálky, míčky, sálovou obuv, ručníky.

Jezdecká společnost: -základní výcvik jízdy na koni -pro pokročilé jezdce možnost vyjížděk do zámeckého okolí. V areálu byla v roce 2000 otevřena KOČÁROVNA - muzeum plné kočárů a povozů za koně z nejrůznějších dob a státních i soukromých sbírek.

Oddíl karate: - umění sebeobrany využívající „pouze“ lidského těla a mysli.

Montážní stojany PEDALSPORT a BOSS, cyklonářadí PARK TOOL a HOZAN, náboje ROHLOFF.