Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Výroba a prodej triček, polokošilí, mikin a čepic, reklamních, pracovních a sportovních oděvů

Výroba a prodej obručí pro hoop dance a fitness hooping. Webové stránky nabízí aktuální informace ze světa hoopingu.

Potápěčská škola. Potápěčský klub. Služby: -půjčovna potápěčské výstroje. -servis potápěčské techniky.

Dovoz a distribuce tenisových potřeb značek Babolat, Tretorn a Stiga.

Prodej: - zbraně a doplňky - střelivo - kožené a nylonové znoží - lovecké potřeby - nože - optika - svítilny a baterky - praky, kuše, luky - terče a zálepky - čištění na zbraně - kufry na zbraně a náboje.

Příprava vodáckých sportovních akcí pro jednotlivce, skupiny a firemní kolektivy. Raftcentrum nabízí své služby i cestovním kancelářím, které se sportovně laděným zájezdům věnují pouze okrajově a nemají s raftingem zkušenosti. Jednodenní rafting: - umělé slalomové dráhy - řeky v ČR. Vícedenní rafting: - Rakousko - Slovinsko - ...

Víceúčelový komplex situovaný na levém vltavském břehu do malebného sousedství Vyšehradu.

Sportcentrum: krytá pevná hala s jedním kurtem povrch kurtu "REGUPOL" (splňuje parametry pro A turnaje) bazén 5 x 10m s vířivkou a protiproudem, 27st. C sauna minifitness.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní oděv - sportovní doplňky - sportovní obuv - sportovní potřeby Prodejny: A3 SPORT, OC Palác Flora Vinohradská 149, 130 00 Praha 3 Telefon: 255742028 A3 SPORT, OC Nový Smíchov Plzeňská 8, 150 00 Praha Telefon: 257324332 A3 SPORT, OC Chodov Roztylská 2321/19, 148 00 Praha ...

Komplexní služby osobního trenéra a výživového poradce. Cvičební program a jídelníček individuálně nastavené na míru klienta, osobní přístup.

R-centrum vzniklo jako unikátní zařízení relaxačního typu. Poskytujeme: - plavání v bazénu 25m - aquagymnastika - solná jeskyně - sauna. .

Prodej: - kola 2009 - kola 2008 - MTB-Horská kola - dětská kola - krosová kola - silniční kola - Freestyle - dámská kola - Touring - Fitness - kola 2007 - Kola doprodej - komponenty - doplňky.

Jsme autorizovaná prodejna značky v Praze.Jedná se o cyklistickou značku původem z Neměcka, která se vyznačuje především vynikajícím poměrem cena/výbava.

Poskytuje prodej kol a doplňků značky Specialized. Společnost působí na trhu více než 15 let. Naše prodejna se řadí mezi specializované obchody a disponuje profesionálním servisem a BG Fit centrem.

Sportovní oblečení pro muže i ženy: -aerobic .

Fitness centrum a relaxační studio. Nabízíme: - posilovna - ZUMBA - aerobní cvičení (AE-Body, Kalanetika, BODY - Step, Ae-Step, Kalanetika s tyčemi) - Power Yoga - cvičení pro děti (Rodiče s dětmi, Gymnastika děti, Aerobik děti)

Prodejce jízdních kol TREK, Gary Fisher Collection. Provádíme veškerý servis horských, silničních, crossových a dětských kol všech značek. Nabízíme nastavení kola na míru pomocí tělesného scanneru Body Scanning, jsme Mavic Tech Dealer pro rok 2012.

Prodej, maloobchod, servis, půjčovna: -lyže -běžky -oblečení -vybavení.

Jsme autorizovaný e-shop adidas, prodáváme adidas boty, sportovní oblečení adidas a příslušenství pro sport. Kolekce adidas Originals a Performance. Zaměřujeme se převážně na prodej: pánské boty adidas, dámské boty adidas, ale také i dětské boty adidas, dále nabízíme sportovní oblečení adidas a doplňky pro sport kopačky adidas. Nabízíme doživotní ...

Prodej, e-shop: - stany, spací pytle, batohy, karimatky a doplňky značky Husky.

Opravna lyží, ski servis. Kompletní servis: - opravy všech značek lyží - nýtování a broušení bruslí - broušení a opravy (lepení) snowboardů - opravy dřevěných pádel - opravy přezek sjezdových bot.