Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Výroba taneční obuvi, oblečení, kostýmů a doplňků pro balet a tanec. Naše výrobky jsou určeny pro profesionální tanečníky, ale i amatéry a začátečníky. Grishko Ltd. je jedním z největších světových výrobců obuvi: - taneční - špičky - piškoty - jazz - gymnastika - sneakers - scénická - stepařská - flamenco - tango - pro ...

BBC - to je sportování a setkávání. Dobijte baterie kombinací fyzického pohybu, relaxačních procedur a posezením v příjemném prostředí, kde se můžete pobavit s přáteli, navázat nové kontakty, dojednat obchod, seznámit se. Služby: - solárium - fitness - aerobic - cycling - running a walking - trénink boxu - bazén, sauna, vířivka a masáže.

Nabízíme možnost strávení víkendů aktivně - se sportem. Sportovní pobyty se konají v Benešově (nedaleko Prahy) v luxusním hotelu s nabídkou mnoha sportovních aktivit.

Obchod s vojenským materiálem. -vybavení outdoor(pro přežití v přírodě)

Zmapujeme vaši fyzickou kondici, sestavíme vám tréninkový plán, pomůžeme vám sledovat váš růst pomocí naší nové služby: - posilovna, fitness - trenéři - diagnostika - poradma váživy - fitness bar - masáže - solárium - kosmetika - pedikúra.

Nabídka: - aerobik - dětský aerobik - aerobik pro těhotné ženy - posilovna pro muže i ženy - osobní trenér - indoor cycling - solárium - kosmetika - masáže. Pro příznivce aerobiku jsou připraveny dva samostatné cvičební sály vybavené odpruženou podlahu firmy Pavigym.

Klimatizovaná posilovna Technogym s nadstandardním vybavením. Aerobic, Kalanetika, P-class, Fitball, Tae-bo, Pilates, Body form, Active Wellness Class, Indoor Cycling. Nabízíme stolní tenis, solária Ergoline, saunu, Whirpool, masáže, dětský koutek.

Provoz fitness centra, aerobicu, cyklingu, kryosauny a solária. Aerobic: - dva aerobní klimatizované sály s kapacitou 25 a 40 osob - podložky, činky, gumy, stepy a ostatní sportovní nářadí k dispozici. Aerobic - kondiční cvičení při hudbě, zaměřené na zvýšení aerobní kapacity a spalování tuků POWER YOGA - Dynamické cvičení, ...

Fitness centrum: - posilovna - masérna - solárium - sál na aerobic - indoor cycling - cardiozóna - barem. Poradenství ohledně správného cvičení a výživy zajišťují absolventi FTVS, lékaři a odborní trenéři.

Aerobic: - Dance aerobik - Aerobik mix - Interval aerobik - Bodystyling - P-class - Step class - Step basic - Step master - Core mix - Video dance - Body Pump - Aerobik mix - Dance aerobik - P-class - P-class + fit ball - Linie cvičení - NIKE ROCK STAR HIP HOP - Jumping - trampolínky - P-class břicho special - Crazy mix - ...

Fitness club AEROBIK: - aerobik - step - body styling - aerobik pro děti.

Fitness centrum sídlící v hotelu Pyramida. V nabídce také: - bazén - sauna - solárium.

Fit - Line Centrum: - posilovna - aerobic - solárium - kadeřnictví - masáže

Fitness centrum, club-klub. Nabídka služeb: - posilovna: - stroje DAVID na posilování a rehabilitaci, proti bolestem páteře a zlepšení kondice. - možnost individuálního programu pod odborným vedením - aerobic: - hodiny zaměřené na spalování tuků, zpevnění problémových partií - kondiční cvičení dle přání klientů - zdravotní cvičení ...

Fitness pro ženy zaměřené na zpevňování a formování postavy. K dispozici klimatizovaná posilovna, VacuShape, osobní trenér, aerobní zóna a solárium.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní výživa - fitness zařízení - oblečení a odborná literatura Provoz fitcentra.

PROVOZ DVOU KURTŮ s umělou trávou a tenisové školy pro děti i dospělé pod vedením kvalifikovaných trenérů. Možnost občerstvení. NÁBOR DĚTÍ I DOSPĚLÝCH DO TENISOVÉ ŠKOLY skupinky maximálně tří dětí zvládnutí techniky úderu, pravidel a taktiky hry motivační hry zaměřené na obratnost a kondici rozvoj pohybových dovedností pro další ...

ALEA Divers škola potápění. Kurzy potápění PADI: -zkušenostní programy PADI -rekreační programy PADI -Go Pro - profesionální přístrojové potápění.

Provozování badmintonové herny pro sportovní i rekreační využití. Prodej a půjčování potřeb.

On-line prodej potřeb pro badminton. Badmintonové rakety a ostatní badmintonové zboží za zajímavé ceny.

Fitness centrum, které poskytuje ucelenou nabídku služeb v oblasti fitness. Posilovna: - profesionální posilovací stroje GRUN - činky - aerobní stroje - poradenství - osobní trenér.

Maloobchod a eshop: Lodě: - nafukovací čluny. Oblečení: - boty - bundy - kalhoty - komplety - nášivky - pokrývky hlavy. Ochranné pomůcky: - brýle - chrániče - přilby - rukavice.