Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Exkluzivní dovozce italské značky LEGEA - dresy, bundy, soupravy pro sport i volný čas. Míče a kopačky ADIDAS. Tréninkové pomůcky (mety, překážky) italské firmy LISKI. Vše pro rozhodčí od německé značky B+D. Světelné a střídací tabule, lajnovačky, sítě, praporky, kompresory. Tejpovací pásky, ledové spreje, masážní emulze. Vše pro ...

Prodej širokého sortimentu outdoorového vybavení. Poskytování odborného servisu.

Internetový prodej jízdních kol, doplňků a příslušenství.

Cyklosport. Prodej: - jízdní kola SCOTT, ACSTAR - rámy RACE BIKE - vidlice a tlumiče FOX, X-Fusion Shox, Marzocchi, Rock Shox - pláště a duše MAXXIS - maziva MOTOREX - komponenty Ritchey, Shimano, Sram - batohy a vaky Hydrapak - přilby Uvex a Ked - funkční prádlo MOIRA.

Bowlingový klub nabízí 4 nezkrácené dráhy (možnost dětské dráhy), 2x stolní tenis, 3x kulečník, 2x stolní fotbal, vzdušný hokej, šipky, projekci na plátně, jukebox, karaoke, čepujeme i Pilsner Urquell.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení pro vodní turistiku, kanoistiku, rafting, pro pobyt v přírodě -zastoupení firmy: -kanoe, kajaky, plovací vesty, neoprény, nafukovací lodě, pramice, rafty, helmy, lodní pytle -stany, karimatky, batohy, vařiče, další vybavení včetně oblečení.

Sportovní a rekreační areál: - plavání - sauna - plážový volejbal - volejbal-nohejbal - tenis - kopaná - atletika - posilovna.

Prodej, servis, poradenství: - jízdní kola, specializace CUBE - příslušenství - uskladnění kol - cyklodoplńky.

Prodej: - lyží - vázání - příslušenství na lyže a snowboardy. Prodej lyží, vázání, příslušenství na lyže a snowboardů. Montování a seřizování všech druhů bezpečnostních vázání.

Proč servisovat jízdní kolo? Zajišťuje bezpečnost pro jezdce Prodlužuje životnost kola Udržuje kolo v dobrém stavu Poskytuje hladší a pohodlnější jízdu.

Squasch bowling centrum: - restaurace - spinning - solárium - fitness - masáže

Zprostředkování sportovních činnosti od relaxace a sportovního vyžití až po tréninky na rozvoj manažerských dovedností.

Výhradní dovozce značek Völkl, HMR, Descente a Marker pro ČR a SR. Völkl: - lyže - hole - vaky a tašky - oblečení - snowboard - snowboard vázání Descente: - lyžařské oblečení a doplňky HMR a Marker: - lyžařské přilby a brýle

Servis a prodej lyžařského a snowboardového vybavení. Nabídka testů lyží. Provoz dětské půjčovny lyží.

Provozujeme army shop. Prodáváme bundy, čepice, dalekohledy, pásky, kombinézy, trička či svítilny.

Halová střelnice, denně zbrojní průkazy. Půjčování zbraní: - pistole - revolvery - brokovnice. - prodej střeliva - zbraně je možno zapůjčit proti platnému zbrojnímu průkazu ČR - v případě, že zbrojní průkaz nevlastníte, je možno zbraň zapůjčit po předložení průkazu totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz, cestovní ...

Bowlingové a relaxační centrum "Na Ovčíně" nabízí: - bowlingová herna s dvanácti profesionálními drahami, které slouží jak k rekreačnímu, tak vrcholovému sportovnímu vyžití - bowlingový bar - sportovní přenosy ve velkoplošné projekci - relaxační centrum - 2 sauny s infraohřevem pro 2 - 4 osoby - 2 whirlpoolové vany (vířivé bazény) ...

Sportovně-relaxační centrum: - 6 x squash - 1 x Ricochet - aerobik - 2 x solária - masážní přístroj Hydro-Jet - ruční masáže - posilovna - sauna - sport shop

Sportovní klub. Zaměřujeme se na práci s dětmi (cvičení rodičů s dětmi), badminton, floorbal a je pod námi registrován i divadelní soubor Ucho.

Squash 99: -4 squash kurty -profesionální trenér i pro děti -možnost on-line rezervace kurtů. .