Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
E-shop - sportovní oblečení, obuv, čepice, kšiltovky značky AIR JORDAN.

E-shop - šipky - terče - šipkové dresy - sportovní poháry - kroketové sady, koule, palice, branky.

Výroba, prodej, e-shop: - hokejové štulpny - hokejová ribana - tréningové dresy.

Činnost - výstavba venkovních posiloven a street workout parků - dodávka, montáž: venkovní posilovací stroje, zahradní workout.

Fitness centrum: - spinning - cvičení TRX - aerobic - cvičení pro seniory - squash - solárium.

Internetový obchod, e-shop: - obranné prostředky - teleskopické obušky - pepřové spreje - textilní, kovová pouta - taktické vybavení - terče - elektrické paralyzéry - svítilny.

Internetový obchod, e-shop: - značkové produkty F1, Ferrari - modely automobilů.

Oprava, servis, půjčovna: - lyže, lyží. Maloobchod, prodej: - lyže - snowboardy - lyžařská obuv - nové i použité zboží.

O2 arena a HC Sparta Praha Moderní víceúčelová hala. Domácí zápasy zde odehrává HC Sparta Praha.

Služby: - fitness centrum s nabídkou služeb osobního trenéra

Prodej, e-shop: - sportovní oblečení - lyžařské, cyklistické helmy, přilby - batohy - chrániče - sportovní brýle

Provozování horkovzdušných balónů, organizování letů a výcvik pilotů. Nabídka služeb v oblasti balónové reklamy..

Velkoobchodní prodej sportovního zboží s exportem do zahraničí.

Prodej, e-shop: - čtečky knih - sportovní oděvy

Prodej, e-shop - sportovní oblečení - obuv - tašeky a batohy - trička, kalhoty, bundy, mikiny, čepice.

Moderní Pilates studio v centru Prahy. Naše kurzy: - Shiatsu - Dornova a Breussova masáž - Lávové kameny - reflexní terapie ( plosky, záda) - reflexní terapie rukou - čokoládová masáž - medová masáž - minerální masáž - rozšiřující kurz pro sportovní maséry

Zdravá záda, vývojová kineziologie, dynamická stabilizace, kruhový trénink, bodystyling, Program pro MŠ: zdravé cvičení pro děti s využitím míčů a balančních ploch, prevence vadného držení těla. Individuální lekce, konzultace, přednášky. Pobyty se cvičením v ČR i zahraničí. Víkendy, workshopy. Pobyty se cvičením zdravá záda a poznáváním Madeiry ...

Fitness a jóga studio pro ženy, seniorky a děti. Můžete si vybrat z široké škály cvičebních programů pro ženy každého věku. Zaručujeme péči o Vaše zdraví a individuální přístup ke klientkám. Myšlenku komplexního servisu doplňuje cvičení pro děti. Dokonalost Vašeho odpočinku zaručí naše profesionální masáže. Dbáme na přátelskou a osobní atmosféru, ...