Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Zakázková výroba reklamního, sportovního a pracovního textilu.

Služby: - vyhlídkové lety - letecká turistika - teambuilding

E-shop: - sportovní oblečení, obuv - batohy - spacáky - stany - outdoorové vybavení E-shop: - grily - vinotéky - kávovary - nádobí tel.: 608 781 160

Prodej, servis, e-shop - jízdní kola horská, silniční - dětská, dámská a pánská kola - cyklo příslušenství a doplňky.

Prodej, servis, e-shop - jizdní kola - cyklistické oblečení a doplňky - kola horská, silniční, trekkingová, crossová, elektrokola.

Kurzy - tao - tao meditace -cvičení chi kung -cvičení tai chi.

Maloobchod, prodej, e-shop: -rybářské potřeby

Pronájem: - lodě, vodních skútry, Flyboard Služby: -adrenalinová dovolená

Fitness klub - služby osobních trenérů a výživových poradců.

Kamenná prodejna a internetový obchod s cyklistickými potřebami, jízdními koly, elektrickými koly, koloběžkami a značkovými lyžemi a odrážedly.

Kurzy, semináře: - spiralyoga - Dornova metoda - semináře pro cvičitele a terapeuty

Činnost: - výuka golfu - organizace golfových turnajů - pořádání golfových akademií

Bazar a zastavárna. Provádíme výkup a prodej použitých věcí, šperků, elektroniky, mobilních telefonů, sportovních potřeb, nářadí, starožitností atd.

Golfové hřiště. Pořádání: - golfové turnaje Golfový klub. - golfové kurzy pro děti i dospělé

Solárium. Fitness centrum - posilovna. Sauna - vířivka.

Prodej zbraní: - lovecké - sportovní - dlouhé - krátké - repliky - plynovky - startovací. Prodej nábojů: - brokové - kulové - revolverové - pistolové - akustické - plynové - vzduchovkové.

Maloobchod, prodej: -zbraně -plynové pistole -revolvery -paralyzéry

Publikování odborných článků. Prodej mečů a příslušenství.

Výroba a prodej sportovního oblečení a dresů pro všechny druhy sportů.Tiskneme a vyšíváme na trička, vyrábíme vlajky.Potisk textilu od 1 kusu .Tiskneme sítotiskem, flexotiskem, transferovým tiskem a digitálním tiskem.Dovážíme a tiskneme igelitové a papírové tašky od 20 ks.