Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost RIDER Sport nabízí profesionální cykloservis, skiservis, půjčovnu lyží a snowboardu - bike & snow shop. Nabízíme širokou nabídku cyklo vybavení. Pro zimní sezónu zajišťujeme: - skiservis a půjčovna zimního vybavení - prodej zimních doplňků a vybavení. Dále se Zabýváme se autorizovaným prodejem a servisem jízdních kol. Zboží si ...

Provozujeme půjčovnu lodí. Nabízíme vodácké potřeby. Pořádáme vodácké akce, letní tábory a festivaly.

Internetový obchod -produkty pro houbaření a sběr lesních plodů

Tenisový areál provozující 3 kurty. V zimě jsou překryty přetlakovou halou. Prodej a půjčovna tenisového vybavení.

Golfová akademie Individuální lekce pro začátečníky i pokročilé a děti. Programy pro základní, střední a vysoké školy Firemní akademie golfu, školka. Profesionální lektoři a golfisté, doklady o způsobilosti HCP 54. Opravy golfových holí Golfový simulátor

Pořádáme: - golfové turnaje a miniturnaje - cesty do zahraničí, - servis zahraničním návštěvníkům na území ČR - golfové kurzy a intenzivní golfové kurzy.

Holmes Place je mezinárodní společností, která provozuje jen v rámci Evropy více než 85 health klubů a má přes 300, 000 členů. Přichází s komplexním pojetím fitness a širokou škálou relaxačních programů. .

Sdružení se zabývá především výukou sebeobrany a vedení tréninků v oblasti fitness.

Výroba lezeckých chytů a stěn.

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.

Studio kompletní péče. Masáže, fitness a poradenství.

Cvičení - pro děti i dospělé - zumba, bodystyling, step body, junior aerobic.

Prodej: - sportovní oblečení značky Nike

Prodej - cyklovozíky - dětské vozíky Půjčovna - cyklovozíky - dětské vozíky - cestovní postýlky - dětské krosny - autosedačky

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti instruktor fitness

restaurace Patium, pivnice Opidum, bowlingové centrum, zimní a letní zahrada.