Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Cvičení: - gymnastické cvičení pro děti různého věku - různé formy cvičení zaměřené zejména pro ženy.

Výroba: - vaky na golfové hole v původním stylu ze 30. let minulého století.

Kondiční aerobní cvičení: - kondičně aerobní mix - kondiční cvičení.

Specializovaná prodejna s jízdními koly a doplňky: - prodej kol - bazar, odprodej kol - doplňky na kolo - oblečení na kolo - cykloservis.

E-shop: - školní pomůcky - dětské oblečení - hračky - kosmetika - sportovní vybavení - použité zboží.

E.lektroservis Prodej elektrospotřebičů pro domácnost– praček, myček, sušiček, chladniček, mrazáků, ale i o prodej spotřební elektroniky, drobných spotřebičů, pracích a čistících prostředků. V poslední době jsme reagovali na nově vznikající cyklostezky a neustále rostoucí ceny pohonných hmot a svojí činnost rozšířili o prodej elektrokol..

Činnost: - tradiční škola Reiki - semináře Reiki. Karate klub.

Činnost: - klub, oddíl Aikidó - pořádání letních táborů.

Výroba, oprava, servis: - hudební nástroje - kytara, banjo, mandolína, ukulele, kontrabas a cello. Zvláštní kapitolu pak tvoří repliky starých nástrojů, jako je loutna, fidula, chrotta nebo také cvrt a další. Opravy a potahování smyčců. Zhotovení, restaurování pažeb na zbraně.

TJ Sokol: - volejbal - nohejbal - cvičení pro předškolní děti

Tělovýchovná jednota: - jezdecký oddíl

Tenisový klub: - tenisová škola - badmintonová škola. Vyplétání raket.

Činnost: - kurzy jógy - pořádání koncertů relaxační a meditační hudby.

E-shop: - nářadí - zahradní nářadí - vybavení autodílen - ochranné pomůcky - autodoplňky - campingové a outdoorové vybavení.

Prodej, oprava, servis: - jízdní kola - doplňky, komponenty