Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej, e-shop: - stany, spací pytle, batohy, karimatky a doplňky značky Husky.

Opravna lyží, ski servis. Kompletní servis: - opravy všech značek lyží - nýtování a broušení bruslí - broušení a opravy (lepení) snowboardů - opravy dřevěných pádel - opravy přezek sjezdových bot.

Daruj... Pobav se... Splň si své sny... Daruj zážitek jako nevšední dárek - Abeceda Zážitků má připraveno mnoho nezapomenutelných zážitků pro Vás, Vaši rodinu, přátele či blízké. Nenapadá Vás jaký dárek zvolit a nebaví Vás stát fronty v obchodech?

Bowling: - 6 profesionálních bowlingových drah AMF - Cocktail bar - Karaoke večery, každou sobotu! - Internet - Billiard - Stolní fotbal - Projekce sportovních přenosů.

Blue Orange je luxusní centrum aktivního životního stylu, kde najdete pod jednou střechou tyto služby: Health Club (cardiofitness, posilovnu, spinning, squash, saunu, solárium, masáže a rehabilitaci), Beauty Salon, hotel, konferenční sál a restauraci. Health Clubu Blue Orange Praha – Letňany: - cardio fitness a posilovna - pohybové a ...

Zabýváme se půjčováním strojů Segway Typ X2, které nabízíme pro firemní i soukromé osoby

Prodej, servis: - jízdní kola: - Trek - Gary Fisher - GT - KONA - příslušenství: - komponenty - přilby

Poskytování komplexních služeb spojených s bowlingem. Největší a nejmodernější bowling centrum v Praze: - profesionální dráhy - kulečník - kavárna - dobře zásobený bar - skvělá lokalita - jen 15 minut z centra metrem B, konečná Zličín. Co nabízíme: - 12 profesionálních bowlingových drah - plně klimatizovaný prostor - pro-shop ...

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Maloobchod s vybavením do přírody na cesty a pro (horo)lezení.

Army shop a Outdoor shop nabízí outdoor oblečení, army a armádní výprodej, parker, vojenské boty, kanady, bojové nože, taktické vesty, maskovací oděv hejkal, repliky .

Stanovení strategie využití golfové platformy. Vypracování detailního plánu a jeho realizace. Produkty: - Manager Golf Tour - firemní golfové tours - soliterní golfové turnaje - golfové exhibice.

Veřejný sportovní areál - 18x tenis, 12x squash, 3x stolní tenis, restaurace s terasou a širokou nabídkou pro sportovce, parkoviště. Tenis: - veřejná tenisová škola pro děti - tenisová přípravka - výuka tenisu pro dospělé - kvalifikovaní trenéři - sparring - zimní sezóna - k dispozici 7 antukových dvorců v nafukovacích ...

Provoz 2 krytých dvorců s antukovými kurty.

Provoz střelnice 50 a 150 m. Prodej zbraní a střeliva. Výcvik a výuka ve střelbě se zbraní.

Prodej, maloobchod: -airsoftové zbraně

Prodej: - sportovní zboží: - dámský, pánský, dětský textil - vše pro badminton, tenis, squash: - obuv, rakety, tašky, míče, výplety, doplňky.

Potápěčská škola: - kurzy plavání - základní kurzy potápění - pokračovací kurzy potápění - potápění v bazénu i ve volné vodě.

Česká unie bojových umění Unie sdružující svazy bojových umění.