Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Sportovní klub. Zaměřujeme se na práci s dětmi (cvičení rodičů s dětmi), badminton, floorbal a je pod námi registrován i divadelní soubor Ucho.

Squash 99: -4 squash kurty -profesionální trenér i pro děti -možnost on-line rezervace kurtů. .

Sportovní a marketingová společnost -vyhledávání talentů -manažeřské služby při realizaci tuzemských a mezinárodních přestupů -právní í manažeřské služby při uzatvárání profesionálních kontraktů.

osobní trenér, trenér fitness, kulturistika, bodybuilding

Servis a prodej jízdních kol. Prodej: - cyklodoplňky.

Internetový obchod Lyzelyze.cz se specializuje na: - lyže - běžky - snowboardy - hůlky - helmy - další vybavení na lyže. Parametrický on-line průvodce lyží SkiGuru Vám pomůže s výběrem lyží pro Váš styl, zkušenosti, odhodlání a cenu. Doprava lyží zdarma.

Trekové brusle, internetový obchod, prodej trekových bruslí, náhradních dílů a doplňků. Trekové brusle pánské, dámské a dětské.

Výroba a prodej klouzavých padáků a potřeb pro paragliding. Nabízíme výběr kluzáků: - Impul4 - Orbit3 - Stream3 aj. Z příslušenství: - helmy Lazer - postroje (Gradient- X-lite Woody Valley a Supair) - přístroje Renschler. Provozování školy paraglidingu.

Provozování plně zavlažovaného golfového hřiště. Výuka golfu pro začátečníky. V Hodkovičkách naleznete: - 9ti jamkové hřiště (v provozu celoročně na letních greenech) - 80 míst na driving range (osvětlený, 25 míst vyhřívaných) - 3 x putting green (z toho 2 osvětlené) - 4 x chipping green (z toho 3 osvětelné) - golfovou akademii ...

Kryté golfové hřiště. Otevřeli jsme pro Vás první kryté fungolfové hřiště se 17-jamkami v Praze Kunraticích. Zapomeňte na klasický eternitový minigolf, který znáte z kempů a koupališť. Dráhy jsou pokryté umělou golfovou trávou a obklopené palmami a vodním jezírkem. Na dráhách jsou různé terénní nerovnosti, boule a písečné bunkry. Několik ...

Prodej, servis: tenisové potřeby badmintonové potřeby potřeby pro squash sportovní oblečení doplňky vyplétací stroje. Provozovna: CTD ŠTVANICE, 17000 Praha 7.

Fitness centrum s posilovnou - kurty na ricochet - spinning - stolní tenis - vířivkoa a sauna - masáže - kosmetik - sportovní výživa.

Sportovně-relaxační centrum: - aerobic - step aerobic - p-class - body styling - power yoga - pilates - spinning - badminton - masáže - solárium. Masáže: - klasická - relaxační - sportovní - zdravotní - alternativní masážní postupy - reflexní terapie.

Internetový prodej oblečení ve stylu military a doplňků pro volný čas.

Prodej zbraně, střelivo: - zbraně k obraně, pro sportovní i lovecké účely - sběratelské zbraně a příslušenství I. a II.světové války - náboje dovozové i tuzemské - náhradní díly - dovoz nábojů firem HORNADY, REMINGTON, FEDERAL a AE - prodej sběratelských, vojenských zbraní ostrých, znehodnocených i řezů.

Prodej: - jízdní kola - cyklistické doplňky a náhradní díly.

Kosmetika: - permanent, make-up - speciální úprava řas - speciální péče - Hydrasoin - Pure T Skin - Timexpert - Revitase - Termoslim NEW - Belex 08. Masáže: - individuální - tranquility NEW - vypínací zpevňující - lymfatická drenáž - meditační masáž hlavy. Cvičení: - fitness - aerobik - jóga - box, kickbox.

Sportovní centrum. Tenisový klub. - tenisová škola. - pronájem kurtů. Víceúčelová hala. Hotel: - ubytování.

Velkoobchod: potřeby pro vodní sporty. Plavecké brýle, čepičky, ploutve, placky. Potápěčské masky, snorkely, ploutve. Neoprénové boty. Vodní hry: bazénový basketbal, volejbal, vodní pólo.

Prodej, export: - bokové zbraně, zbraně pro šermování a lov, sportovní zbraně a potřeby - hlavně pro lovecké a vojenské zbraně - ruční střelné zbraně - součástky pro civilní a vojenské zbraně - střelné zbraně, střelivo, sportovní pušky a příslušenství - tašky na zbraně.

Velkoobchod sportovní potřeby. Značky: - Lion - Fischer - Gala - Yate - Isostar - TNP - Yasaka - Carerra - Solomite.

Vodní sporty: - jachting - potápění. Výroba plastových lodí na divokou vodu.

Specializovaný velkoobchod a prodejna. Street: - koloběžky - koloběžky s nafukovacími koly - kola - odrážedla - tříkolky - motokáry - čtyřkolky ATV - skateboardy - doplňky. Games: - šipky - petanque - kroket - baseball - ball games - frisbee. Outdoor: - houpací Sítě - matrace.