Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
NITROSCOOTERS Maloobchod, prodej: - elektrické koloběžky - benzínové koloběžky - elektrokola - ekologický a levný provoz.

Sportovní areál pro squash a tenis: - solárium - fitness - půjčovna sportovní potřeby.

Koncový prodej – rádi Vám pomůžeme pořídit si sortiment adidas dle vašeho přání Teamsport – nabídka spolupráce pro kluby s individuálním přístupem a podmínkami.

Zastoupení zn. Heinz KETTLER pro Českou republiku. Prodej: - fitness trenažery - rotopedy - posilovací stroje - běžecké pásy - stolní tenis - solária - jízdní kola - hračky - houpačky - zahradní nábytek.

Nabízíme Vám největší sortiment vojenských i komerčních potřeb do přírody, na tremping, volný čas, turistiku, lovectví, paintbal, softbal, sběratelství i běžné používání. Vše z výstroje armád ČR, Evropy, USA i Ruska. Výstroj pro policii a bezpečnostní služby. Nejvyšší kvalita za nejnižší ceny.

Prodej značkové italské módy Kappa na českém internetu.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -plavky, sportovní-rekreační -plavecké potřeby, pomůcky -bazénové plavecké dráhy -trenérská konzultační činnost

Squash Kunratice: - squash - posilovna - solarium - spinning - stolní tenis - fotbálek.

H.E.A.T. program je účinný způsob, jak rychle spálit kalorie

Doplňky pro fitness. Široká škála produktů renomovaných světových výrobců z oblasti fitness výživy, tréninkových pomůcek a oblečení. Náš obchod je pod stálou supervizí akreditovaného fitness trenéra a výživového poradce.

Výroba: - středorážové zbraně a munice.

Potápěčská škola. Kurzy přístrojového potápění a zkušební ponory pro nepotápěče v Aquapalace v Průhonicích, 8m hluboký potápěčský bazén Individuální kurzy potápění, kurzy v AJ Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potápěčská technika - neoprenové obleky - ploutve - tlakové lahve - dýchací přístroje - potápěčské brýle - harpuny - ...

Internetový i kamenný obchod se sportovními potřebami pro: - lyže - tenis - stolní tenis - squash - kolečkové brusle - sportovní výživa - Penco - ostatní.

V naší paraškole se naučíte skákat samostatně padákem a užít si tak všechny volný pád. Nabízíme Vám tři možnosti, jak se stát skutečným parašutistou: základní výcvik, pokračovací kurzu a AFF kurz (Accelerated freefall – zrychlený výcvik volným pádem). U základního výcviku pořídíte 3 seskoky již za 3900 Kč.

Maloobchod, velkoobchod, internetový obchod s vybavením pro outdoor a volný čas převážně od českých výrobců.

Fotbalový klub druhé ligy ČMFS: - pronájmy hřiště s přírodní i umělou trávou.

Pořádání sportovních akcí pro veřejnost, firmy.

Dámské fitness, wellness centrum, VacuShape, Power Plate Praha. Kardiozóna se zaměřením na problematické ženské partie - solárium - masáže - prodej přírodní a podpůrné kosmetiky proti celulitidě - skupinové tréninky - nehlídaný dětský koutek - nutriční poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zbraně, střelivo - chovatelské potřeby - rybářské potřeby - outdoor.

Nezisková organizace -na základě dobrovolnosti sdružuje organizace, firmy a osoby, které provozují, projektují, budují, nebo vyvíjejí zejména: - zimní stadiony - chladicí zařízení pro ZS - zařízení pro osvětlování, ozvučeni, vytápění a další doplňková zařízení pro ZS - stroje na úpravu ledových ploch - další zájemce o účast ve Sdružení.

Kondiční cvičení - power yoga - autorizované centrum power yoga Certified Iyengar yoga teacher, level introductory I. and II. Střední pedagogická škola, obor MTŠ FTVS UK – jednooborové studium trenérství (specializace softball, plavání) FISAF aerobic instructor (specializace step, body, kick box) FISAF Group Fitness Instruktor Body & ...

Internetový obchod se zajímavou nabídkou rybářských potřeb, rybářských prutů a navijáků provozovaný Českým rybářským svazem MO Pankrác.

Golfový kamenný a internetový obchod. Široká nabídka nových i starších zlevněných modelů veškerého golfového vybavení. Prodáváme značky Callaway, Topflite, Sun Mountain, Titleist, FootJoy, Teego, Silverline, Longridge a další.

Sport-sky servis kol, ski servis, inline brusle a další sportovní potřeby Praha 7 V případě jakýchkoli dotazů nás kontaktujte emailem na kertis@sport-sky.cz telefonicky na 608360223 nebo přímo na prodejně Malířská 327/9