Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Stranky www.prodejnykol.cz slouží k rychlému vyhledávání prodejců jízdních kol a služeb s tím spojených v dané lokalitě. Naleznete zde kontakty na jednotlivé prodejce a cykloservisy dle krajů, okresů nebo dle značek jízdních kol.

Spirit golf nabízí golfové míčky a základní golfové vybavení. Dodáváme golfové míčky, rukavice, čepice, týčka. Vše možno potisknout vlastním logem. Cílem je oživit trh s golfovými míčky a zpřístupnit toto základní vybavení každému zájemci.

Tenisová hala, prodej foto, papírnictví, zvukové nosiče.

Bowling. Sportovní akce akce pro firmy, akce pro děti.

Internetový obchod s baletním, tanečním a gymnastický oblečením a obuví. Nabízíme zakázkovou a sériovou výrobu oděvů pro: - celá gymnastická družstva - baletní školy - taneční skupiny - divadelní soubory.

Sportovní klub. Provozování sportovní činnosti zaměřené převážně na podporu fotbalu.

Firma vyrábí pod značkou 2F speciální funkční prádlo a zároveň vrchní oděvy, které maximálně účelně navazují na funkčnost prádla, kterou nejen neblokují, ale naopak umocňují. 2F je vysoce funkční oblečení speciálně vyvinuté pro sport a volný čas.

Největší specializovaná prodejna jízdních kol v Praze. Kola: - horská - trekkingová - krosová - silniční - dětská. Další cyklistické zboží: - boty, brýle, brzdy, computery, kola, náboje, nářadí, oblečení, odpružené vidlice, ostatní díly, pedály, pláště, přilby, pumpy, láhve a košíky, ráfky, rámy, rohy, sedlovky, představce, sady, ...

Provozování dostihového závodiště. Pořádání koňských dostihů.

Společnost je klubem, převážně organizačním a distribučním, který pro své členy : - zprostředkovává jak teoretickou, tak praktickou pomoc při ochraně vod a v oblasti ekologie vod vůbec; za tímto účelem provozuje informační středisko, - pořádá exkurze, zájezdy a expedice, - zabezpečuje výcvik ve vodním záchranářství, jachtingu, potápění a ...

FITNESS CENTRUM! NABÍDKA: - aerobní cvičení - fitness program. H.E.A.T. PROGRAM® - využívá speciálního běžícího pásu Maxerrunner® - zcela bezpečné aerobní cvičení - pro všechny věkové kategorie - vychází z energie skupinového cvičení (za doprovodu motivující hudby) - efektivní dosažení požadovaného fyziologického efektu – redukce ...

Prodej a servis POLAR pro ČR. Sporttestry POLAR je měřicí zařízení tepové frekvence. Tato zařízení pracují s přesností EKG a během času byla dovedena do vysokého stupně spolehlivosti. Nasazení proto našla v nejširší škále odvětví pohybových aktivit od rekreačních sportů přes vrcholové sporty až po zdravotnictví.

Prodej oděvů pro volný čas od Marina Yachting a italských firem.

Vybavení pro speciální jednotky - armáda, jednotky rychlého nasazení, záchranáři, hasiči

Prodejna Gammarus Praha. Rybářské potřeby.

Dovoz, vývoz a zprostředkování obchodu. Vývoz: - strojírenské výrobky a náhradní díly - potravinářské výrobky - křišťálové skleněné výrobky a bižuterie - alkoholické nápoje a víno. Dovoz: - výrobky z umělé hmoty pro domácnost a zahradu - horská a silniční jízdní kola - keramické výrobky - dárkové předměty - kusový textil.

Prodej: - vybavení pro domácí fitness - vybavení profesionálních fitness center - solária KETTLER - sportovní a doplňková výživa.

Druhy činnosti: koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej provozování střelnic výuka a výcvik ve střelbě se zbraní vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání a znehodnocování vojenských zbraní vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání a ...

Prodej outdoorového vybavení, oblečení a obuvi.