Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
BIKEBOSS je e-shop s jízdními koly s širokým výběrem příslušenství, doplňků pro kolo a vybavení pro fitness a sportovní výživu.

Stránka je zaměřena na fotbalové kluby, hráče a fanoušky. Nabízíme široký výběr fotbalového vybavení a fotbalových potřeb, od dresů, bot, míčů, až po taktické tabule, píšťalky a mnohé jiné.

obchod a e-shop pro žongléry. v obchodě najdete vybavení pro žonglování, jako jsou joja diabola, míčky, kuželky, poi, flowersticky, šátky a další.

Pořádáme příměstské tábory se sportovním programem. Součástí naší nabídky je cyklo tábor. Nechybějí ani tábory zaměřené na vodáctví či jízdu na in-line bruslích.

Jsme sportovní fyziocentrum s patronací lékařů, ortopedů. Můžete u nás cvičit samostatně nebo individuálně s osobním fyziotrenérem. Každý den pořádáme zábavné kruhové tréninky. Disponujeme vlastní rehabilitací a fyzioterapií. Provádíme sportovní a relaxační masáže, shiatsu, manuální lymfodrenáže a kineziotaping. Věnujeme se také výživovému ...

Jsme firma, která se zabývá pořádáním příměstkých táborů, sportovních táborů a kroužků atletiky. Snažíme se, aby děti sport bavil a aby rozvíjeli svojí pohybovou činnost. Děti naučíme různé sporty, především jsme ale zaměřeni na atletiku. Naši trenéři mají dlouholeté zkušenosti, jak s aktivní kariérou sportovce tak, s trenérskou praxí.

Výhradní distributor sportovní výživy a suplementů Doriana Yatese, 6násobného Mr. Olympia. V nabídce obchodu jsou proteiny, sacharidové nápoje, spalovače, NO doplňky, aminokyseliny a sportovní oblečení. Produkty značek Tempro, Black Bombs, Dynamino, NOxpump, TestX a další.

ČSLH, český svaz ledního hokeje, český hokej. Vedení hokejového programu České republiky, klubů, hráčů, trenérů a rozhodčích.

Úniková hra v Praze vám připraví perfektní teambuildingovou akci přímo pro vás. Můžete přijít i s partnerem a užít si hru ve dvou.

Zajišťujeme adrenalinové zážitky na vodě - FlyRide = let na vodním skútru poháněným vodním proudem, Flyboard - boty s vodními tryskami, díky kterým budete skákat jako delfíni, Hoverboard či Jet pack a další. Objednejte si nezapomenutelný zážitek. Udělejte radost a darujte poukaz. Kontaktujte nás.

Plavecký klub - plavání pro děti a mládež - plavání pro dospělé - individuální výuka plavání - plavání pro MŠ a ZŠ Plavecký klub - plavání pro děti a mládež - plavání pro dospělé - individuální výuka plavání - plavání pro MŠ a ZŠ.

Etriatlon tréninkové centrum - výuka plavání, plavecká škola - triatlonová škola - běžecká škola

Tenisové Centrum Olšanská - tenisové kurty - tenisová hala - víceúčelové hřiště.

Prodej, e-shop: - snowboardy - lyže - vázání - boty - skateboardy, longboardy - jízdní kola - helmy, chrániče

Kamenná prodejna, e-shop: - detektory kovů, příslušenství - outdoorové oblečení, obuv.

Jsme zastoupení švédské firmy HAGS, která se zabývá především realizací a montáží dětských hřišť, zkrášlení parků, sportovních a jiných rekreačních ploch. Pomáháme s celým procesem od prvotních plánů až po realizaci a následnou montáž. Zajišťujeme údržbu herního vybavení, mobiliáře, sportovních arén, fitness prvků a plovoucích přístavišť. ...

Internetový obchod, e-shop, prodej: - vybavení pro bowling - bowlingová obuv - bowlingové koule, tašky.

Výroba ze dřeva: - dětská hřiště - venkovní mobiliář - nábytek z masivu - pergoly apod.

Distribuce, dodávka, prodej - výpočetní technika - spotřební elektronika - sportovní potřeby a oblečení.

Prodej, e-shop: - vybavení pro windsurfing - plováky, plachty - stěžně, ráhna - neoprenové oblečení

Služby: - příprava na zbrojní průkaz - odborná pomoc při nákupu střelné zbraně - prezentace taktického vybavení - taktické kurzy

Sportovní klub ZŠ Jeseniova, z.s. je amatérským sportovním klubem se zaměřením na atletiku, kde se děti seznamují a dále trénují jednotlivé atletické disciplíny. Žáci se účastní atletických závodů, přeborů a v případě úspěchů i soutěží na republikové úrovni. Malá atletika: - mladší žactvo, 1. - 4. třída základní školy - základy atletických ...

Prodej, e-shop, oprava, servis: - jízdní kola - elektrokola - koloběžky - odrážedla - lyže, lyžařské vybavení