Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
- bobová dráha - občerstvení - bar - motorové čtyřkolky - dětské hřiště - firemní akce.

Tenisové centrum. Hotel. - 11 komfortně zařízených pokojů s kapacitou 23 lůžek - 4 lůžkové pokoje vybavené satelitní TV, koupelnou se sprchovým koutem a WC - parkoviště Bar. Kosmetika Fitness centrum Sauna. - vířivka Tenisová škola.

Jste profesionální myslivec? Sháníte lovnou zbraň či střelivo? Vyberte si u nás e-shopu, nebo kamenné prodejně lovecké potřeby a potřeby pro myslivce ze širokého sortimentu praktických loveckých potřeb, které vám nabízíme. V naší nabídce naleznete: zbraně, náboje, puškohledy, neprůstřelné vesty, detektory, myslivecké oděvy a spoustu dalšího ...

Prodej a montáž - pingpongové stoly Výroba - pingpongové stoly - obrubníky - plotové stříšky - ploty Prodej - cement - betonové zboží - odvodňovací kanálky kolem sportovišť

-Velkoobchod a maloobchod Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti bojových umění

Internetový obchod, e-shop: - sportovní oděvy - trikoty - bandáže.

Sportovní centrum. Služby: - badminton - tenis - squash - stolní tenis - spinning - fitness.

Maloobchod, e-shop: - chovatelské potřeby - akvaristika - teraristika - rybářské potřeby.

Specializovaný minigolf e-shop nabízí potřeby pro zahradní minigolf, minigolfové sady, minigolfové dráhy, minigolfové hole, minigolfové překážky, minigolfové míčky díky nimž si můžete vytvořit vlastní minigolfové hřiště kdekoli chcete.

Fitness klub - posilovna - výživové poradenství - masáže.

Prodej, e-shop - sportovní a outdoorové oblečení - vybavení na fotbal a hokej - jízdní kola, cyklodoplňky - sportovní obuv.

Prodej, servis - jízdní kola - cyklodoplňky a cyklopříslušenství.

HUMI OUTDOOR je česká společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a distribucí oblečení a vybavení pro náročné sportovní aktivity i volný čas. Náš sortiment: - Hardshell: Bundy, Kalhoty - Softshell: Bundy. Kalhoty - Fleece Polartec 200 PowerStretch - Větrovky: Bundy, Kalhoty - Letní kolekce: Košile, Kalhoty.

Prodej kol a cyklistických komponentů .

Resort Green Valley. Rekreační areál. Služby: - ubytování - restaurace Možnost pořádání: - teambuilding - firemní akce - svatby.

Prodej, e-shop: - herní systém Laser Tag Služby: - pořádání akcí - teambuilding

- opravy a seřízení PVC, ALU, Euro oken a dveří - technické návrhy a řešení zabezpečení oken, dveří - výměny kování ( Roto, Maco, Winkhaus, Sigenia, Schúco.... ) - opravy elektrických vrátných a zámků ( Abloy, Bera, Eff Eff.... ) - výměny a seřízení dveřních zavíračů ( Geze, Dorma, Abloy... ) - výměny vadných skel ( prasklé, rozbité, ...

Prodej, e-shop: - kuželky - koule pro bowlingová centra - stroje, oleje pro údržbu bowlingových drah - bowlingové zboží.