Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej, servis - autodoplňky - elektrokola - elektrické tříkolky

Penzion Diana *** Ubytování: Relaxační a lázeňské pobyty Potápěčské kurzy Cyklistické, raftingové a vodácké zájezdy

Jógacentrum ve mlýně. Kurzy: -hathajógy. -powerjógy.

Služby - solárium - power jóga - posilovna - spinning

Maloobchod, prodej: -rybářské potřeby.

Poradenský server zaměřený na sport, výživu a zdravé hubnutí.

Výroba, prodej: -nábytek pro školy, mateřské školy -kancelářský nábytek -sedací nábytek -vybavení šaten, jídelen -vybavení dětských hřišť -bezpečnostní branky -stavebnice -sportovní pomůcky -výtvarný materiál -postele.

Fitness a wellness centrum Nabízíme Vám: - solárium - indoor cycling - mani a pedikúru - aerobní cvičení - ashtanga jógu - fitness centrum - kdeřnictví - solárium a saunu - masáže a liposukce.

Fotbalový klub AFK MILOVICE A-tým, B- tým Dorost ST. Garda Mládež

Provozování penzionu ALFA - pokoje s vlastním sociálním zařízením - bowlingová dráha - wifi, stravování v restauraci - parkování.

Činnost: - pivní bar - kulečníková herna

Činnost: - služby v oblasti formování postavy - přístrojové masáže

Sportovní klub, aeroklub. Noční létání Aerotour

Prodej, e-shop - sportovní potřeby, vybavení - sportovní oblečení, obuv